Artistes

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
Juan José Medina neix a Guadalajara el 1974 i actualment, és un dels animadors més destacats de l’stop-motion i cofundador de la productora Outik. El seu treball dona vida als esperits i aborda temes com la infància i la mort.
Neix a Ciutat de Mèxic el 1966 i és llicenciat en Comunicació i té un Màster en Direcció de Cinema com a becari Fulbright a la Universitat de Nova York. Ha realitzat diversos curtmetratges, cineminuts, comercials i instal·lacions en vídeo.
Amant de la intel·ligència artificial, ha cursat un màster en Economia, Economia d’Empresa Internacional i Estratègia a l’IÉSEG School of Management de França i també Enginyeria comercial i Administració d’empresa.
És una persona motivada amb una mentalitat emprenedora. Ha creat i dirigit un segell de música electrònica durant 6 anys i després, l’any 2017 va fundar Obvious amb dos dels seus millors amics.
És postdoctorat en aprenentatges automàtics i cofundador d’Obvious, un col·lectiu d’artistes i investigadors que creen art a través d’algoritmes d’aprenentatge automàtic.
Combinen l’antic poder de la narració d’històries amb les dades per crear projectes participatius que creen comunitat i eduquen, per crear campanyes que comuniquin, productes que connectin realment i exposicions que facin sentir i pensar amb més empatia.
La companyia formada per Anna Claramonte i Marc Guillén es comença a gestar a l’Institut del Teatre de Barcelona. El duet sent que comparteix una manera d’entendre el teatre i la vida i s’estrenen arran de la participació en el programa Embrions 2021.
És coreògrafa i directora de moviment. També és graduada en Humanitats i en el Màster d’Estudis Comparats d’Art, Filosofia i Literatura (MECLAP) de la Universitat Pompeu Fabra.
Instal·lat a l’antiga central termoelèctrica del Freixo, CRL – Central Elèctrica és un centre de residències i de creació artística que pretén resignificar una part d’aquest pol industrial desactivat, impulsant i generant altres formes d’energia.
Fundat el 2005, és un grup d’art postdigital que explora l’impacte del desenvolupament tecnològic en la condició humana. Més conegut per les seves instal·lacions interactives a gran escala, el grup treballa a través d’una gran varietat de mitjans que inclouen escultura, llum, cinètica, vídeo, impressió i so.
És escultor, escenògraf, artista visual, dissenyador gràfic i un apassionat de la poesia del moviment. El seu talent per fer tangible la vida l’ha portat a explorar els camps més variats.
És un col·lectiu d’artistes de mitjans, dissenyadors d’experiència i futurs creadors pioner des del 2004 en el col·lectiu creatiu de treball a distància, que permet col·laborar internacionalment amb un mínim de viatges aeris.