Actualitat

Categoria
CB Categoria
El Festival Internacional de Cinema de Tarragona REC projecta la 23a edició a la ciutat de Tarragona des d’ahir i fins al 26 de novembre, per tal de ser l’aparador del cinema actual i contemporani amb un desplegable de propostes fresques, innovadores i de talent emergent.
Arriben un altre any les Beques Llavor 2024, impulsades des del Consell Comarcal del Solsonès i l’associació La Mare Cultural per tal de premiar dos projectes culturals de la comarca solsonina amb una dotació de 1.500 euros cadascun.
L’APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català) amb quaranta anys a l’esquena impulsa la campanya ‘Més fortes que la censura’, una iniciativa en la qual Mangrana està immersa i que pretén donar suport a les revistes en català d’aquest petit país.
La companyia teatral de Lleida Les Cícliques actuarà al festival de titelles madrileny Pendientes de un Hilo el divendres 3 de novembre, amb la seva segona creació, ‘Tābula’.
Mangrana es troba en procés de maduració constant, però avui celebrem dos anys i florim amb ella, la fruita de la tardor. Així doncs, amb la posada en marxa de la nostra botiga en línia, volem celebrar aquest segon aniversari amb vosaltres.
La revista Mangrana, encapçalada per la directora de continguts, Laia Pulido, i el director d’art, Josep Pulido, va presentar el vuitè número sobre ‘Art i sostenibilitat’ el dimarts 17 a la llibreria lleidatana la irreductible.
Sota Terra arriba a Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques de Mataró aquest divendres, 20 d’octubre, en el marc del Festival 2 Terços.
La Panera enguany estrena una programació que aposta un grau més en l’aspecte de qualitat artística amb un panorama d’artistes ric i divers que explora conceptes com els nous feminismes, la transexualitat i la sostenibilitat.
El Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona es prepara per celebrar una nova edició alhora que el seu decenni que se celebrarà a la ciutat del 13 d’octubre al 26 de febrer.
L’Intangible agafa altura endinsant-se cap a una segona edició que enguany comença amb un seguit d’activitats paral·leles fins al dia que enlairarà l’edició i que tindrà lloc a la ciutat de Lleida del 25 al 29 d’octubre.
Arriba a Balaguer una altra edició del Forma Singular. Espais d’Art Contemporani que passa a ser bianual, però manté l’edició d’enguany que fa de pont cap a aquest canvi de periodicitat
Dedicat a l’art i la sostenibilitat, el vuitè número de la revista Mangrana arriba a les llibreries i quioscos a partir del 21 de setembre, així com a les plataformes digitals de lectura en català eBiblio i iQuiosc.