Mangrana

A qui ens dirigim?

Mangrana es dirigeix als amants i professionals de les arts i de la cultura en general. Així mateix, a aquelles persones sensibles que atresoren la capacitat de connectar i/o despertar a l’art i al seu missatge, que és únic i intransferible.

On es distribueix?

Actualment es distribueix a les principals botigues Abacus, llibreries i quioscos arreu dels Països Catalans i al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna de Madrid. Així mateix, al mercat digital La Zona. La revista també es pot llegir en format PDF mitjançant la plataforma de préstec digital eBiblioCat o a través d’Iquiosc.cat, el quiosc digital de revistes en català.

Premis i mencions

Mangrana va rebre el premi a la Millor Iniciativa Cooperativista de Ponent 2021 per la seva tasca vers la cultura i el territori, així com per la seva consciència ecològica. El paper amb què s’imprimeix disposa de certificació FSC i procedeix de fonts responsables.

Cooperativa

Basada en els valors de l’economia social i solidària, Mangrana neix i pretén créixer dins un model de societat cooperativa amb l’objectiu principal de generar espais de treball dignes i generar una cultura de treball dirigida a les persones, no al lucre. En un context social on no tots els professionals de les arts estan suficientment valorats, aquestes accions són bàsiques, necessàries i malauradament encara revolucionàries.