Mangrana

A qui ens dirigim?

Mangrana es dirigeix als amants i professionals de les arts i de la cultura en general. Així mateix, a aquelles persones sensibles que atresoren la capacitat de connectar i/o despertar a l’art i al seu missatge, que és únic i intransferible.

On es distribueix?

Amb l’objectiu a llarg termini d’arribar a tots els indrets de parla catalana, actualment es distribueix a les principals botigues Abacus, supermercats Bonpreu Esclat, llibreries i quioscos arreu dels Països Catalans i al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna de Madrid; així mateix, al mercat digital La Zona. La revista també es pot llegir en format PDF mitjançant la plataforma de préstec digital eBiblioCat o a través d’iquiosc.cat, el quiosc digital de revistes en català o a través de la nostra plataforma digital de lectura mangrana.cat.

Premis i mencions

Mangrana rep el primer premi a la Millor Iniciativa Cooperativista de Ponent 2021 per la seva idea de projecte cooperatiu i per la seva tasca en els àmbits territorial, cultural i ecològic.
La peça Origen, una acció performativa creada per Mangrana i dirigida coreogràficament per Sandra Macià, és seleccionada al 22è certamen internacional de dansa Burgos & Nueva York per competir en la categoria Bailando con Piedras.
La revista ha estat guardonada en la 17a edició dels Premis Mila de Periodisme, en què la periodista Mireia González Antó s’endugué el premi al millor reportatge de la premsa escrita 2023 per Pròxima estació: Mart.

Cooperativa

Basada en els valors de l’economia social i solidària, Mangrana neix i pretén créixer dins un model de societat cooperativa amb l’objectiu principal de generar espais de treball dignes i generar una cultura de treball dirigida a les persones, no al lucre. En un context social on no tots els professionals de les arts estan suficientment valorats, aquestes accions són bàsiques, necessàries i malauradament encara revolucionàries.