Johnny Robles

Johnny Robles

El treball de Johnny Robles s’aborda amb una raó reservada, col·lectiva i metòdica que es veu a la seva col·lecció en desenvolupament. Explorant en diversos mitjans, com ara el dibuix, l’escultura i la pintura, els temes de Robles s’inspiren en paradigmes complexos modelats o canviats per la natura i visions nostàlgiques de la infància. L’impuls cap a la narració d’històries en els seus dibuixos, pintures i escultures s’oposa a la immediatesa de la seva imatgeria precisa i convincent. La paleta de colors saturats de Johnny, el tema, la tècnica i els temes atrevits es desenvolupen creant enigmes visuals per a l’espectador i fins i tot per a ell mateix. El seu intent d’explorar noves dimensions i formes en el seu treball encarnen associacions perceptives emocionals com el joc, la interacció, l’euforia i el control.

Robles va assistir al Studio Art Center International de Florència, Itàlia i més tard al Maryland Institute College of Art (MICA), d’on va obtenir el seu BFA el 2007 i actualment viu i treballa a Miami, FL.

Contacta amb l'artista:
johnnyRoblesStudio@gmail.com

Articles relacionats

Ens trobem a Cal Rosal, una antiga colònia tèxtil al costat del Llobregat nascuda a final del segle XIX i abandonada fa 30 anys, amb diferents naus i un edifici avui central, que havia exercit la funció de convent.