Arts audiovisuals

Categoria
Il·lustrador i animador (Barcelona, 1979) Algunes de les seves obres s’han projectat en festivals especialitzats com Dérapage 16, a la Cinémathèque Québécoise de Montreal, o Festival NRMAL, a Ciutat de Mèxic.
Sevilla, 1972), agitadora cultural, iconoclasta audiovisual i piròmana de ments.Practica una videoguerrilla, que s’introdueix en els tòpics i els prejudicis per dinamitar-los i la rialla: l’humor de tots els colors de les multituds connectades, com a estratègia d’insurgència o, si més no, de resistència o supervivència.
Núria Nia (Barcelona, ​​1986), formada en cinema, art digital i comunicació, treballa principalment des del mitjà audiovisual en combinació amb altres formes artístiques com els entorns transmèdia, la performance o la instal·lació activant les possibilitats de la mixtura de contextos i pràctiques diverses que nodreixen investigacions sobre temes com els cossos digitals, el treball digital, la imatge-pantalla, l’arxiu performat i el pensament col·lectiu.
Valentina Maurel. Directora de Tengo sueños electricos. És egressada de l’INSAS a Brussel·les, la seva tesi va resultar guanyadora del primer premi a La Cinéfondation del Festival de Cannes
Mikel Gurrea és un escriptor-director nascut a Donostia l’any 1985. Llicenciat per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i becat de l’Obra Social “la Caixa” per estudiar un Màster of Arts a la London Film School.
Aliece Diop, escriptora i directora, Alice Diop es va formar en documental a la Fémis després d’estudiar humanitats. Va guanyar el César al millor curtmetratge per Vers la tendresse l’any 2017.
Els documentals d’Alba Sotorra i Clua (Reus, 1980) commouen i sacsegen. Parlen de llibertat, igualtat i identitat a partir d’una feina feta amb el cap, però també amb l’estómac i, sobretot, amb el cor des d’una posició que, per honestedat, defuig la pretesa objectivitat.
Agnès Pe, Mitjançant la percepció, l’enregistrament i el joc de la remescla, l’artista Agnès Pe (Almacelles, 1985) s’endinsa a escodrinyar els marges del sistema per arribar a traslladar-ne les seues distorsions.
Playmodes és un estudi de recerca audiovisual. Treballen amb tecnologies personalitzades i fetes per ells mateixos.