Arts audiovisuals

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
És una artista visual, videoartista i fotògrafa. La seva obra s’enfoca en l’exploració de la identitat, la sexualitat i el territori mitjançant la creació d’instal·lacions multimèdia.
És un artista autodidacta que ha desenvolupat una carrera multifacètica com a director de fotografia i colorista. Des de l’any 2010, s’ha dedicat a la creació de sistemes interactius vinculats a les emocions.
És un artista multidisciplinari. El seu treball es caracteritza per una profunda exploració de l’abstracció lírica i el diàleg entre la ciència i l’art.
És un cineasta i artista multidisciplinari. La seva obra inclou una varietat de documentals i projectes experimentals que destaquen per la capacitat d’explorar temàtiques socials i històriques.
És una artista contemporània i coreògrafa catalana que participa activament en el món de l’art visual. Recentment, ha exposat al festival Embarrat 2024.
Pol Merchan és cineasta, escriptor i programador de cinema. La seva obra reconfigura i ofereix noves maneres d’entendre la complexitat del gènere i la identitat.
Alba Cros Pellisé (Puigverd de Lleida, 1991) és directora de cinema i guionista. Amb només 33 anys, els seus films han estat premiats i nominats en diverses ocasions.
Nora Haddad va emprendre el seu camí explorant el món del so després de finalitzar els estudis en sociologia. És codirectora, conjuntament amb Alba Cros, del documental ‘Alteritats’.
Flóra Anna Buda és una directora de cinema i animadora hongaresa que actualment resideix a París. La seva carrera s’ha forjat a través de la creació de curtmetratges amb reconeixements internacionals.
Animador i director que utilitza les temàtiques recurrents en la mitologia i els contes de fades per indagar en els arquetips de la condició humana i les lluites internes entre la raó i els impulsos subconscients.
Dean Hamer és un genetista, autor i cineasta nord-americà reconegut per la seva destacada tasca en la investigació sobre el paper de la genètica en l’orientació sexual.
Wilson, originari d’Oil City, Pensilvània, es va submergir en el món del cinema després d’una trajectòria dedicada als drets humans i el voluntariat a l’Àfrica occidental.