Arts audiovisuals

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
És un col·lectiu d’artistes de mitjans, dissenyadors d’experiència i futurs creadors pioner des del 2004 en el col·lectiu creatiu de treball a distància, que permet col·laborar internacionalment amb un mínim de viatges aeris.
És director, animador i il·lustrador que s’aferra a les idees i a la creativitat com a font d’interès. En el llarg de la seva carrera professional, acumula més de 10 curtmetratges i dues sèries de televisió. A més, Zaramella és un referent del món de l’animació d’autor.
El xilè Hugo Rodrigo Covarrubias Álvarez és dissenyador gràfic i director d’animació. L’any 2006 va crear la companyia teatral Maleza, juntament amb Muriel Miranda i van fer la primera obra a Xile que combinava l’animació amb el teatre.
Especialista en Gestió de Projectes Socials i Culturals nascuda a Sao Paulo. Des de l’any 2008, presta consultoria i/o assistència per a la millora de la gestió de projectes, enfortiment institucional, formació i traducció per a organitzacions de la societat civil.
És directora, guionista i investigadora social natural de Nicaragua. El 2017 va participar en el Festival Internacional de Cine Documental de Ámsterdam (IDFA), estrenant a escala mundial el seu primer llargmetratge documental Heredera del viento.
Dissenyador i artista de mitjans de comunicació turcoamericà nascut l’any 1985. Els seus projectes són algoritmes d’aprenentatge automàtics basats en dades que creen entorns abstractes i de caràcter oníric. Actualment, Anadol viu i treballa a Los Angeles.
Il·lustrador i animador (Barcelona, 1979). Algunes de les seves obres s’han projectat en festivals especialitzats com Dérapage 16, a la Cinémathèque Québécoise de Montreal, o Festival NRMAL, a Ciutat de Mèxic.
La sevillana Maria Cañas es determina agitadora cultural, iconoclasta audiovisual i piròmana de ments. Practica una videoguerrilla, que s’introdueix en els tòpics i els prejudicis per dinamitar-los i la rialla.
Formada en belles arts a la Universitat de Barcelona, Julia Montilla es serveix d’una multiplicitat de mitjans per analitzar el paper de la imatge i la construcció visual del quotidià. Mitjançant dispositius com el vídeo, la instal·lació, la fotografia, l’escultura o els diaporames
Carles Porta és il·lustrador, realitzador audiovisual, animador i guionista. Els seus films han estat guardonats en diversos festivals internacionals i, en l’àmbit de la gràfica, ha estat guardonat amb el premi Junceda, entre altres.
Formada en cinema, art digital i comunicació, Núria Nia treballa principalment des del mitjà audiovisual en combinació amb altres formes artístiques com els entorns transmèdia, la performance o la instal·lació.
Directora i guionista amb arrels a Costa Rica i coneguda per ser la directora de ‘Tengo sueños electricos’ amb la qual va guanyar una invitació per competir al 75è Festival Internacional de Cinema de Locarno pel Leopard d’Or.