Arts escèniques

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
La companyia formada per Anna Claramonte i Marc Guillén es comença a gestar a l’Institut del Teatre de Barcelona. El duet sent que comparteix una manera d’entendre el teatre i la vida i s’estrenen arran de la participació en el programa Embrions 2021.
És coreògrafa i directora de moviment. També és graduada en Humanitats i en el Màster d’Estudis Comparats d’Art, Filosofia i Literatura (MECLAP) de la Universitat Pompeu Fabra.
Instal·lat a l’antiga central termoelèctrica del Freixo, CRL – Central Elèctrica és un centre de residències i de creació artística que pretén resignificar una part d’aquest pol industrial desactivat, impulsant i generant altres formes d’energia.
Ballarí i coreògraf. Director de Kukai Dantza Konpainia. Ha participat en festivals internacionals de nombrosos països i ha estat set vegades Campió d’Euskadi d’Aurreskularis.
Coreògraf, ballarí i ajudant a la creació. Artista emergent, format en dansa espanyola i flamenc. La seva línia de recerca parteix de la improvisació i del qüestionament de la seva pròpia base de formació, portant-lo a situar el cos com a eix central del treball.
La ballarina, intèrpret i coreògrafa Aina Alegre s’interessa per la creació coreogràfica com a camp per “reimaginar” el cos. Explora diferents cultures i pràctiques corporals, enteses com a tantes representacions socials, històriques i antropològiques.
Llicenciada en Interpretació de la dansa contemporània i coreografia per l’Institut del Teatre de Barcelona (2017), ciutat natal. Formada en música i arts plàstiques des de molt jove, però consagrada principalment a la dansa.
Artista i mestre de dansa des de fa més de 30 anys. Amplia els estudis amb diverses estades als EUA. Combina la preparació física d’actors, el treball de consciència postural, l’especialitat de dansa jazz i la realització de diferents tallers de moviment per a estudiants, professionals i artistes d’altres àmbits.
Més de 30 països han rebut Iratxe Ansa i Igor Bacovich, sigui per ballar, compartir la seva metodologia, posar en marxa la seva Metamorphosis International Residency, oferir la seva experiència en la generació d’obres d’art en col·laboració amb artistes associats o directament, crear.
S’ha format a l’Institut del Teatre, ha fet treballs molt diversos per sostenir les seves necessitats materials d’existència, creu en l’experiència com a discurs i en la intuïció com a coneixement elevat, canta, escriu, dibuixa, és cocreadora del col·lectiu teatral LAS HUECAS.
(Sant Feliu de Llobregat, 1963). Fidel a la seva vocació de pintor, ha desenvolupat durant anys un llenguatge característic, personal, vinculat a la natura, a les seves transformacions, a la terra.
Coreògrafa i ballarina, autora d’El Buit, un espectacle íntim i apassionat. Ha col·laborat. també, amb Nil Nebot amb el projecte Spiral Society, un projecte performatiu de dansa inspirat en l’estudi del comportament de les formigues.