Arts visuals

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
Juan José Medina neix a Guadalajara el 1974 i actualment, és un dels animadors més destacats de l’stop-motion i cofundador de la productora Outik. El seu treball dona vida als esperits i aborda temes com la infància i la mort.
Fundat el 2005, és un grup d’art postdigital que explora l’impacte del desenvolupament tecnològic en la condició humana. Més conegut per les seves instal·lacions interactives a gran escala, el grup treballa a través d’una gran varietat de mitjans que inclouen escultura, llum, cinètica, vídeo, impressió i so.
És un col·lectiu d’artistes de mitjans, dissenyadors d’experiència i futurs creadors pioner des del 2004 en el col·lectiu creatiu de treball a distància, que permet col·laborar internacionalment amb un mínim de viatges aeris.
Dissenyador i artista de mitjans de comunicació turcoamericà nascut l’any 1985. Els seus projectes són algoritmes d’aprenentatge automàtics basats en dades que creen entorns abstractes i de caràcter oníric. Actualment, Anadol viu i treballa a Los Angeles.
David Aparicio Fita és un fotoperiodista freelance que ha estat dues vegades finalista als Premis Carles Rahola de Comunicació, 2013 i 2020, en la categoria de millor fotografia de premsa.
Ana Surinyach és una fotoperiodista freelance especialitzada en temes de migració, refugiats i drets humans.
Alba Rodríguez és una fotògrafa independent dedicada tant a la fotografia artística com de premsa.
És un jove artista lleidatà que intervé l’espai públic a partir d’objectes (re)trobats. Esprai en mà, recorre els carrers observant i aplegant senyals de tràfic, matalassos i altres objectes en desús que transforma en el seu llenç.
Alex Llovet és artista i fotògraf. La seva obra ha rebut diversos premis internacionals i forma part de col·leccions públiques i privades com ara el MNAC i la Fundació Carmen & Lluís Bassat, entre d’altres.
Fotògrafa i docent. Llicenciada en Història de l’Art, aquests estudis l’ajuden a crear un estil propi i a entendre la fotografia des d’un punt de vista no tècnic, sinó dins el context artístic i social en què vivim.
Dissenyador gràfic de Terrassa que a través de l’art del collage ha engendrat el seu projecte més personal i artístic.
Dissenyadora gràfica i il·lustradora nascuda a Buenos Aires, Argentina, però amb residència a Madrid des de fa vint anys. Utilitza el collage per a explorar el seu món intern i discórrer de com creu que succeeixen les coses.