Arts visuals

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
Pol Merchan és cineasta, escriptor i programador de cinema. La seva obra reconfigura i ofereix noves maneres d’entendre la complexitat del gènere i la identitat.
Amb formació en història i una base sòlida en l’art contemporani, Francele Cocco explora les interseccions entre el marxisme, la filosofia de la imatge i la pràctica artística.
Rada Akbar és una artista conceptual i fotògrafa, va néixer a l’Afganistan i ha dedicat la seva carrera artística a donar veu a les dones del seu país.
Joanpere Massana és un destacat artista català amb una sòlida formació acadèmica. La seva obra, tot i que multidisciplinària en forma, beu d’una sensibilitat poètica i mística que s’interrelaciona i el distingeix.
Llorenç Melgosa és fotògraf i ha deixat empremta en el món de l’art visual des que va començar la seva carrera professional l’any 1972.
La seva passió sempre ha sigut l’escriptura i la fotografia, aquesta última enfocada especialment en llocs congelats en el temps.
Ortésia Cabrera és escriptora, artista, comissària i militant. Originària d’Amposta, la seva obra tracta les desigualtats amb la voluntat de sublimar-ne la bellesa.
Les seves peces, sempre crítiques amb les religions i l’extrema dreta, han estat perseguides a través d’amenaces i denúncies, fet que l’ha portat més d’una vegada davant els tribunals.
Aquesta naix a finals del 2022 amb la voluntat de cobrir una demanda de transformació social a través de les arts visuals i, així, poder generar un impacte de qualitat en l’entorn de manera directa amb els seus habitants.
Videògrafa i artista plàstica, va dirigir l’any 2003 el vídeo ‘Dansons’, on fusiona els arquetips francesos i algerians executant una panxa, ballant al ritme de l’himne nacional francès.
Patrícia Barrachina, sota el nom artístic de Patossa, naix a València l’any 1979. L’artista visual va estudiar Fine Arts a la Universitat Politècnica de València i també Drama a l’Escalante Centre Teatral.
Treballa com a dissenyador gràfic i des de fa uns anys s’ha submergit en el collage, fent-lo el seu principal motor artístic i creatiu. L’artista sent aquesta disciplina com una forma d’expressió on papers i objectes adopten un nou significat vital.