Collage

Categoria
Dissenyador gràfic de Terrassa que a través de l’art del collage ha engendrat el seu projecte més personal i artístic.
Dissenyadora gràfica i il·lustradora nascuda a Buenos Aires, Argentina, però amb residència a Madrid des de fa vint anys. Utilitza el collage per a explorar el seu món intern i discórrer de com creu que succeeixen les coses.
Dissenyador gràfic per deformació i ‘collagero’ per ensopegada i vocació. Es va enamorar per primera vegada del collage el 1997, de vista a una exposició de Sean Mackaoui. Tot i així, no es va atrevir a agafar unes estisores fins passats més de 15 anys.
Rithika Merchant (Bombai, 1986) és una artista índia que viu i treballa entre Bombai i Barcelona. El seu treball explora el fil conductor que recorre diferents cultures i religions. Les seves pintures exploren aquest concepte alhora que presenten criatures i simbolisme que formen part del seu vocabulari visual personal.
Martina Tarabal és una artista visual especialitzada en dibuix i gravat que treballa a partir de retalls fotogràfics trobats. Extrets de mercadets de segona mà, d’internet o d’amistats que li regalen, expressa que són records d’altres persones que procura fer- se seus.
Ivan Forcadell, Jove artista pictòric d’Alcanar que compta amb un gran nombre d’exposicions a l’esquena i una gran projecció internacional. A través de la transformació dels records i racons d’infantesa, l’obra d’Ivan Forcadell aconsegueix transmetre el que és incòmode per a una majoria. Un art lliure i expressiu que, com ell diu, treballa a la cova, a Alcanar, per arribar arreu.
Eduardo Martinez, Dissenyador gràfic, il·lustrador, fotomanipulador.
Rebeka Elizegi, Artista visual, dissenyadora gràfica que utilitza el collage com a mitjà de comunicació en artístic.