Collage

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
És una artista visual, plàstica i conceptual reconeguda per la seva habilitat per fusionar tècniques tradicionals amb enfocaments contemporanis.
Marta Ballvé és una artista visual i plàstica que utilitza l’art per transmetre i expressar aspectes de la seva vida personal des d’una perspectiva íntima.
L’artista de collage i fotògraf Vespe s’endinsa dins del seu univers creatiu i somiador, on explora noves societats imaginàries o reals que evoquen el color i les galàxies imaginatives de l’artista.
Treballa com a dissenyador gràfic i des de fa uns anys s’ha submergit en el collage, fent-lo el seu principal motor artístic i creatiu. L’artista sent aquesta disciplina com una forma d’expressió on papers i objectes adopten un nou significat vital.
En el seu blog es pot veure algunes de les seves obres i òptiques atrevides com ‘Punto de encuentro’, ‘Marcando estilo’ o ‘El tocador’, entre altres creacions.
Durant una època molt dura de la seva vida, el gravat esdevé l’única vàlvula d’escapament. En l’actualitat, però, Ilse canalitza la seva obra a través de la pintura, el fotocollage, l’e-collage, el gravat, el collage, la fotografia i el dibuix.
El certamen va ser fruit d’un projecte de PreMaster l’any 2015, impulsat per un grup d’acadèmics amb la intenció de documentar a través de la visió de 100/100, la cultura visual contemporània del món àrab.
Els seus projectes i investigacions recents aborden el sistema de control migratori Europeu, el vincle amb el colonialisme i els mecanismes legals creats per les institucions europees per poder exercir violència contra les poblacions migrants i racialitzades.
Dissenyador gràfic de Terrassa que a través de l’art del collage ha engendrat el seu projecte més personal i artístic.
Dissenyadora gràfica i il·lustradora nascuda a Buenos Aires, Argentina, però amb residència a Madrid des de fa vint anys. Utilitza el collage per a explorar el seu món intern i discórrer de com creu que succeeixen les coses.
Dissenyador gràfic per deformació i ‘collagero’ per ensopegada i vocació. Es va enamorar per primera vegada del collage el 1997, de vista a una exposició de Sean Mackaoui. Tot i així, no es va atrevir a agafar unes estisores fins passats més de 15 anys.
Rithika Merchant és una artista índia que viu i treballa entre Bombai i Barcelona. El seu treball explora el fil conductor que recorre diferents cultures i religions. Les seves pintures presenten un vocabulari visual personal únic a través de criatures i simbolismes.