Collage

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
Dissenyador gràfic de Terrassa que a través de l’art del collage ha engendrat el seu projecte més personal i artístic.
Dissenyadora gràfica i il·lustradora nascuda a Buenos Aires, Argentina, però amb residència a Madrid des de fa vint anys. Utilitza el collage per a explorar el seu món intern i discórrer de com creu que succeeixen les coses.
Dissenyador gràfic per deformació i ‘collagero’ per ensopegada i vocació. Es va enamorar per primera vegada del collage el 1997, de vista a una exposició de Sean Mackaoui. Tot i així, no es va atrevir a agafar unes estisores fins passats més de 15 anys.
Rithika Merchant és una artista índia que viu i treballa entre Bombai i Barcelona. El seu treball explora el fil conductor que recorre diferents cultures i religions. Les seves pintures presenten un vocabulari visual personal únic a través de criatures i simbolismes.
Els seus projectes i investigacions recents aborden el sistema de control migratori Europeu, el vincle amb el colonialisme i els mecanismes legals creats per les institucions europees per poder exercir violència contra les poblacions migrants i racialitzades.
Martina Tarabal és una artista visual especialitzada en dibuix i gravat que treballa a partir de retalls fotogràfics trobats. Extrets de mercadets de segona mà, d’internet o d’amistats que li regalen, expressa que són records d’altres persones que procura fer- se seus.
Jove artista pictòric d’Alcanar que compta amb un gran nombre d’exposicions a l’esquena i una gran projecció internacional. A través de la transformació dels records i racons d’infantesa, la seva obra aconsegueix transmetre el que és incòmode per a una majoria.
Treballa principalment amb documental, basant-se en un treball a llarg termini amb el protagonista o el tema. En el seu treball artístic utilitza la fotografia analògica i el collage. Li interessa principalment descriure l’ésser humà a través del seu entorn, arquitectura, hàbits i creacions.
Il·lustrador i dissenyador gràfic freelance. Els seus treballs han estat publicats en blocs i publicacions internacionals d’art contemporani com Cultura Inquieta, Boek Visual, MombóArt Magazine o Creative Boom, a més d’haver participat en exposicions col·lectives en diferents països com el Regne Unit, Itàlia i Rússia, entre d’altres.
El collage és el mitjà artístic que utilitza Rebeka Elizegi per les seves peces de petit, mitjà i gran format, aplicant sempre la tècnica del collage manual clàssic a partir de l’exploració de materials diversos. A partir de fragments de la realitat -que ella mateixa reestructura- dona força i sentit al seu motiu transgressor.