Escultura

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
És un artista visual nascut a Barcelona el 1970. Al llarg de la seva trajectòria, ha forjat una carrera multidisciplinària que inclou la pintura, l’escultura, el dibuix i la instal·lació.
Artista visual i contemporani que centra la seva obra en la pintura i el caminar. La seva investigació aprofundeix en dues temàtiques: la ruïna i la memòria històrica.
És un artista multidisciplinari. El seu treball es caracteritza per una profunda exploració de l’abstracció lírica i el diàleg entre la ciència i l’art.
Xesco Mercé és un artista plàstic i multidisciplinari nascut a Ivars d’Urgell el 1965. La seva obra inclou pintures, murals, instal·lacions i escultures públiques.
És una artista multidisciplinària. La seva pràctica se centra en l’ús transformador d’objectes trobats i tèxtils de segona mà, amb què explora temes com la llar, el desplaçament i la descomposició.
Joanpere Massana és un destacat artista català amb una sòlida formació acadèmica. La seva obra, tot i que multidisciplinària en forma, beu d’una sensibilitat poètica i mística que s’interrelaciona i el distingeix.
La pràctica artística d’Erik Schmitz i la seva participació en esdeveniments internacionals subratllen el compromís amb l’art com un mitjà per connectar amb diverses audiències i cultures a tot el món.
L’obra de Gerard Mas es caracteritza per la contradicció i posa de manifest els dubtes individuals que compartim com a societat, la contraposició de la cultura amb l’instint.
L’any 2017 van anunciar els plànols per realitzar una altra escultura, coneguda pel nom de ‘Vietnam Pieta’ i dissenyada per commemorar les víctimes de la massacre de la guerra del Vietnam.
Les seves peces, sempre crítiques amb les religions i l’extrema dreta, han estat perseguides a través d’amenaces i denúncies, fet que l’ha portat més d’una vegada davant els tribunals.
De forma paradoxal, Nkanga treu a la llum les memòries i els impactes històrics provocats per l’home i la naturalesa.
Tant en les seves instal·lacions com en els objectes escultòrics o escenografies, incorpora i experimenta amb les nocions de la construcció, la presentació i la representació.