Escultura

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
Grup d’art postdigital que explora l’impacte del desenvolupament tecnològic en la condició humana. Conegut per les seves instal·lacions interactives a gran escala, treballen amb una gran varietat de mitjans que inclouen escultura, llum, cinètica, vídeo, impressió i so.
És escultor, escenògraf, artista visual, dissenyador gràfic i un apassionat de la poesia del moviment. El seu talent per fer tangible la vida l’ha portat a explorar els camps més variats.
Actualment viu al Regne Unit, però treballa per tot el món des del 1997, creant projectes d’art que entusiasmen i inspiren persones d’arreu. La pràctica artística que utilitza, implica la creació d’escultures, instal·lacions i obres d’art en viu.
És una artista visual i plàstica formada en ceràmica artística per l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara de Tàrrega. Mitjançant la intuïció explora materials com el fang per arribar a trobar-ne l’essència, el batec ocult que fa que la peça sembli que es mou.
Escultor de Binèfar amb una forta vinculació al territori. La seva inquietud per les formes el traslladen a investigar materials tan diversos com el bronze, la fusta o la pedra utilitzant productes no químics com la llimona o el fem per aconseguir determinats acabats com les pàtines en bronze.
Motivada per l’impuls de l’escultura, l’any 2014 inicia el seu camí com a artista a través de la confecció de ‘Volums imaginaris’, nom amb què anomena el conjunt de la seva obra i que representa el resultat d’un treball propi basat en el descobriment de les formes a través de la intuïció conduïda pels plecs.
Escultora, apassionada del potencial que tenen les artesanies i la cultura, treballa amb projectes i iniciatives que potencien la creació artística i la seva vinculació amb el teixit, la cistelleria i el fer artesanal.
(Sant Feliu de Llobregat, 1963). Fidel a la seva vocació de pintor, ha desenvolupat durant anys un llenguatge característic, personal, vinculat a la natura, a les seves transformacions, a la terra.
Agostina Laurenzo relaciona la investigació artística amb la científica, amb les quals explora els camp de la química i de la síntesi de polímers per donar lloc a la creació de bioplàstics.
Formada en belles arts a la Universitat de Barcelona, Julia Montilla es serveix d’una multiplicitat de mitjans per analitzar el paper de la imatge i la construcció visual del quotidià. Mitjançant dispositius com el vídeo, la instal·lació, la fotografia, l’escultura o els diaporames