Pintura

Categoria
Estudia Batxillerat artístic a l’institut Màrius torres. Després es trasllada a Tàrrega per cursa els mòduls de grau mitjà i grau superior de forja artística i escultura a l’escola Ondara. En acabar l’escola decideix encarar-se plenament amb la pintura.
Rithika Merchant (Bombai, 1986) és una artista índia que viu i treballa entre Bombai i Barcelona. El seu treball explora el fil conductor que recorre diferents cultures i religions. Les seves pintures exploren aquest concepte alhora que presenten criatures i simbolisme que formen part del seu vocabulari visual personal.
Bell-lloc d’Urgell (Lleida), 1980. Amb l’art, específicament amb la pintura i el gravat és on es troba còmoda per expressar tot el procés intern que es desenvolupa a través d’experiències viscudes. Una d’aquestes experiències és el fet d’haver sigut mare.
Ivan Forcadell, Jove artista pictòric d’Alcanar que compta amb un gran nombre d’exposicions a l’esquena i una gran projecció internacional. A través de la transformació dels records i racons d’infantesa, l’obra d’Ivan Forcadell aconsegueix transmetre el que és incòmode per a una majoria. Un art lliure i expressiu que, com ell diu, treballa a la cova, a Alcanar, per arribar arreu.
Enèrgica i plena d’idees, Freya Day utilitza la creativitat i els sentiments que porta a dins per plasmar-los en la seva obra més personal.