Pintura

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
Aura Roig és pintora, feminista i tortosina. Les seves il·lustracions, sense pretextos ni embuts, il·lustren cossos de persones no binàries, la majoria amb una actitud desimbolta i un clítoris ben definit.
Estudia Batxillerat artístic a l’institut Màrius torres. Després es trasllada a Tàrrega per cursa els mòduls de grau mitjà i grau superior de forja artística i escultura a l’escola Ondara. En acabar l’escola decideix encarar-se plenament amb la pintura.
Rithika Merchant és una artista índia que viu i treballa entre Bombai i Barcelona. El seu treball explora el fil conductor que recorre diferents cultures i religions. Les seves pintures presenten un vocabulari visual personal únic a través de criatures i simbolismes.
(Sant Feliu de Llobregat, 1963). Fidel a la seva vocació de pintor, ha desenvolupat durant anys un llenguatge característic, personal, vinculat a la natura, a les seves transformacions, a la terra.
Bell-lloc d’Urgell (Lleida), 1980. Amb l’art, específicament amb la pintura i el gravat és on es troba còmoda per expressar tot el procés intern que es desenvolupa a través d’experiències viscudes. Una d’aquestes experiències és el fet d’haver sigut mare.
Inclosos entre els 100 artistes més representatius de l’art polític internacional al llibre Art & Agenda: Political Art and Activism, aquesta parella d’artistes ben avinguts segueix desplegant la seva passió per l’art mitjançant dues grans línies argumentals: l’ecologia i la geometria social.
Jove artista pictòric d’Alcanar que compta amb un gran nombre d’exposicions a l’esquena i una gran projecció internacional. A través de la transformació dels records i racons d’infantesa, la seva obra aconsegueix transmetre el que és incòmode per a una majoria.
Naix al sud de Los Angeles i amb 11 anys es trasllada, juntament amb la seva mare al barri de Santa Mònica. La seva residència actual és Los Angeles, on també treballa fent art contemporani. Bradford és més conegut per les seves pintures abstractes a gran escala creades amb paper.
Enèrgica i plena d’idees, utilitza la creativitat i els sentiments que porta a dins per plasmar-los en la seva obra artística més personal. Versada diàriament al treball d’ordinador, és en l’artesania dels pigments on pot allunyar-se de la seva feina més rutinària: la il·lustració i el disseny gràfic.