Identitat

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
És una artista visual, videoartista i fotògrafa. La seva obra s’enfoca en l’exploració de la identitat, la sexualitat i el territori mitjançant la creació d’instal·lacions multimèdia.
És un artista autodidacta que ha desenvolupat una carrera multifacètica com a director de fotografia i colorista. Des de l’any 2010, s’ha dedicat a la creació de sistemes interactius vinculats a les emocions.
És un artista visual nascut a Caracas l’any 1955 i resident a Balaguer. La seva obra obra presenta “paisatges visionaris” amb elements naturals que emergeixen en una batalla constant per la Llum.
Abramović és una icona de l’art contemporani i la gran pionera de la performance, un gènere que l’artista utilitza com a canal d’expressió convertint el seu propi cos en part de l’obra i desdibuixant les fronteres entre artista i objecte artístic.
Alex Llovet és artista i fotògraf. La seva obra ha rebut diversos premis internacionals i forma part de col·leccions públiques i privades com ara el MNAC i la Fundació Carmen & Lluís Bassat, entre d’altres.
Un laboratori d’experimentació i investigació sobre identitats, cos i tecnologia, creat a Barcelona el 2008 i nòmada des del 2014. QR s’inspira de la noció de cyborg desenvolupada per Donna Haraway, que els defineix com a “quimeres, híbrids teoritzats i fabricats de màquina i organisme”.
Viu i treballa a Bilbao. El seu treball té un caràcter eminentment multidisciplinari. La fotografia conviu amb els objectes intervinguts i la instal·lació per explorar els conflictes, tant d’identitat com socials i polítics, de l’individu.
L’eix principal del seu treball són les dones: la història, les lluites per l’emancipació i la igualtat i la construcció cultural de la feminitat.
Actualment, es dedica a la fotografia, a la docència i és impulsor de projectes on la imatge és una eina social del pensament. Ha treballat com a professor de desenvolupament de projectes fotogràfics a Blank Paper Escuela Online, València i Castelló.
Coneguda simplement com a Juana Dolores, és una actriu i escriptora catalana, guanyadora de la 56a edició del Premi Amadeu Oller de poesia amb la seva obra Bijuteria. És la creadora de l’espectacle # J U A N A D O L O R E S #
Des del seu naixement el 2019 a Lleida, la companyia elaboren creacions artístiques on el cos és el protagonista. Creen i investiguen a partir de diferents disciplines; interpretació, gest, dansa, cant i altres recursos escènics com els titelles i l’objecte poètic.
El collage és el mitjà artístic que utilitza Rebeka Elizegi per les seves peces de petit, mitjà i gran format, aplicant sempre la tècnica del collage manual clàssic a partir de l’exploració de materials diversos. A partir de fragments de la realitat -que ella mateixa reestructura- dona força i sentit al seu motiu transgressor.