Mangrana 11

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
Pertany a la generació d’artistes desenvolupada a principis dels noranta al voltant del Centre d’Art Arteleku. L’any 2009, funda HALFHOUSE, un espai sense ànim de lucre que continua actualment.
És una artista visual, videoartista i fotògrafa. La seva obra s’enfoca en l’exploració de la identitat, la sexualitat i el territori mitjançant la creació d’instal·lacions multimèdia.
És un artista visual nascut a Barcelona el 1970. Al llarg de la seva trajectòria, ha forjat una carrera multidisciplinària que inclou la pintura, l’escultura, el dibuix i la instal·lació.
És un artista autodidacta que ha desenvolupat una carrera multifacètica com a director de fotografia i colorista. Des de l’any 2010, s’ha dedicat a la creació de sistemes interactius vinculats a les emocions.
És un col·lectiu artístic de Barcelona fundat l’any 2013. Compost per un equip multidisciplinari, busca explorar nous llenguatges de dades i el seu impacte social.
És un artista visual i conceptual. La seva obra reflexiona sobre la condició humana sota un règim tecnològic. El seu enfocament l’ha portat a exposar a prestigiosos museus.
És un artista visual nascut a Caracas l’any 1955 i resident a Balaguer. La seva obra obra presenta “paisatges visionaris” amb elements naturals que emergeixen en una batalla constant per la Llum.
Artista visual i contemporani que centra la seva obra en la pintura i el caminar. La seva investigació aprofundeix en dues temàtiques: la ruïna i la memòria històrica.
Va néixer a Badalona l’any 1937 i actualment resideix a un petit poble del Pallars Jussà. Al llarg de la seva vida s’ha dedicat a l’art i al misticisme, teixint una carrera variada, única i diversa.
És escriptor, actor i director de teatre. Des del 2016, dirigeix el Théâtre National La Colline de París. En els seus textos conviuen els grans eixos que confronten la humanitat
És un artista multidisciplinari. El seu treball es caracteritza per una profunda exploració de l’abstracció lírica i el diàleg entre la ciència i l’art.
És una artista visual, plàstica i conceptual reconeguda per la seva habilitat per fusionar tècniques tradicionals amb enfocaments contemporanis.