Relleus

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
Pertany a la generació d’artistes desenvolupada a principis dels noranta al voltant del Centre d’Art Arteleku. L’any 2009, funda HALFHOUSE, un espai sense ànim de lucre que continua actualment.
És una artista visual, videoartista i fotògrafa. La seva obra s’enfoca en l’exploració de la identitat, la sexualitat i el territori mitjançant la creació d’instal·lacions multimèdia.
És un artista visual nascut a Barcelona el 1970. Al llarg de la seva trajectòria, ha forjat una carrera multidisciplinària que inclou la pintura, l’escultura, el dibuix i la instal·lació.
És un artista autodidacta que ha desenvolupat una carrera multifacètica com a director de fotografia i colorista. Des de l’any 2010, s’ha dedicat a la creació de sistemes interactius vinculats a les emocions.
És un artista visual i conceptual. La seva obra reflexiona sobre la condició humana sota un règim tecnològic. El seu enfocament l’ha portat a exposar a prestigiosos museus.
És un artista visual nascut a Caracas l’any 1955 i resident a Balaguer. La seva obra obra presenta “paisatges visionaris” amb elements naturals que emergeixen en una batalla constant per la Llum.