Blanca Linares

Igualada, 2000

L'art és la manera més bonica de fer la revolució

Col·laboradora
Dedicada a conèixer i plasmar el motiu més íntim de la creació. Tractant d’il·lustrar el camí que uneix l’ànima amb l’obra de l’artista.

Articles

Després d’una llarga espera, el Morera obre finalment les portes del 13 d’abril al 12 de maig per presentar-se de nou i molt canviat.
La Mare Cultural és una associació dedicada a impulsar la vida cultural a la regió del Solsonès. Aquest abril, dies 13 i 20, porten a escena l’obra ‘Goig’ i ‘Reimaginant Bach’.
El festival experimental de circ Kontrast dona el tret de sortida a la temporada cultural de Konvent 2024. Des del 12 fins al 21 d’abril, en l’edició d’enguany es podran experimentar més de 30 propostes artístiques.
El centre d’art contemporani Bòlit, en col·laboració amb l’Escola Municipal d’Art de Girona, ha anunciat un concurs per a la contractació artística d’un projecte de creació en la tècnica de ceràmica.
L’espai cultural A Cobert, situat a Moià, convoca una residència artística de quatre setmanes amb l’objectiu de reivindicar la història tèxtil femenina. Enguany, la temàtica gira entorn de la memòria oral, la microhistòria i el feminisme.
El festival de fotografia internacional SCAN, organitzat per l’Ajuntament de Tarragona, obre la convocatòria del programa Talent Latent 2024. Aquesta iniciativa es dirigeix a fotògrafs i fotògrafes de tot el món per tal que puguin participar en l’exposició central del festival.
El centre d’art contemporani Entorns fa pública la convocatòria ‘Efectes Silvestres’, una iniciativa que ofereix una beca d’una durada d’un mes i uns honoraris de 1.000€ per establir projectes vinculats amb l’entorn local del centre.
La 17a edició dels Premis Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere, han atorgat els premis a Mireia González Antó, Carla Mallol Marín i Núria Vilà Coma.
L’entitat cultural Konvent ofereix un tou de convocatòries per a residències enguany. Aquest open call té l’objectiu de visibilitzar i aprofundir en certes temàtiques de gran importància en la contemporaneïtat.
La Residència d’Escriptura Contemporània g_b i l’editorial independent Cajón de Sastre s’uneixen una vegada més per presentar ‘Cuando la Naturaleza Escribe’, un projecte de creació col·lectiva.
L’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot i el Festival Sismògraf presenten la Beca Stalkers, adreçada a persones joves d’entre 18 i 25 anys amb interessos culturals.
La convocatòria d’Art Jove Curadoria, de la Sala d’Art Jove, neix de la mà de l’Agència Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya i amb el propòsit d’acollir un projecte a la Sala d’Art Jove durant l’any 2024.