Alba Sotorra Clua

Els documentals de la reusenca Alba Sotorra i Clua commouen i sacsegen. Parlen de llibertat, igualtat i identitat a partir d’una feina feta amb el cap, però també amb l’estómac i, sobretot, amb el cor des d’una posició que, per honestedat, defuig la pretesa objectivitat.

Directora i productora de cinema documental catalana internacional, concatena premis i nominacions (la darrera, als Emmy Internacional) amb films protagonitzats per dones. Porta a les entranyes l’interès per fer entendre la complexitat de l’Orient Mitjà, i hi ha dedicat uns quants anys.

Contacta amb l'artista:
production@albasotorra.com

Articles relacionats

Els documentals d’Alba Sotorra i Clua commouen i sacsegen. Parlen de llibertat, igualtat i identitat a partir d’una feina feta amb el cap, però també amb l’estómac i, sobretot, amb el cor des d’una posició que, per honestedat, defuig la pretesa objectivitat.
Soc dels qui pensa que l’obra d’art ha de tenir valor per si mateixa. Però sí que és cert que el fet que en moltes de les pel·lícules seleccionades es reflecteixin, amb sensibilitat, preocupacions vives, que susciten debat i controvèrsia en la societat, pot contribuir a immergir-se en la riquesa de llenguatges del cinema.