Anna Pascual

SONY DSC

Anna Pascual és artista de circ. Després de seguir les formacions de les escoles Rogelio Rivel de Barcelona i Flic de Torí, i especialitzar-se en portés acrobàtics i pal, s’estableix a Barcelona i forma la Companyia PSIRC, amb la qual crea l’any 2012 el seu primer espectacle, Acrometria. Paral·lelament a la gira d’aquest espectacle, ha treballat en diferents projectes amb la Cia. Animal Religion, Circ Teatre Modern, Los Galindos i amb el director Roberto Magro en la seva última creació, Silenzio.

Pascual ha impartit cursos de perxa xinesa i creació a l’Escola de Circ Rogelio Rivel de Barcelona, a la Scuola di Circo Flic de Torí, a la Universitat de Circ de Suècia i a l’Associació de Circ Cronopis de Mataró. A més, ha fet acompanyaments artístics i codireccions amb diferents companyies novelles de Catalunya com Madame Gaüc, Cia. nom provisional, Cia. mov-i-ments i Maria Garriga. També forma part de l’equip artístic de Desdèmona d’Alba Sarraute i Les Ofèlies, estrenada al Festival Grec l’any 2020.

Contacta amb l'artista:

Articles relacionats

Enguany, FiraTàrrega ha agafat com a lema crucial d’aquest esdeveniment l’acció de passejar. Però, si ampliem la paraula, podrem veure-hi la universalitat que aquesta preserva.