Colectivo Que No Salga De Aquí

Colectivo Que No Salga De Aquí està format per Laura Vila Kremer, Raquel Loscos i Víctor Ramírez Tur: una activista intersexe i professional de les arts escèniques, una dramaturga amb una llarga trajectòria en projectes de creació i un historiador de l’art en investigació permanent sobre la performativa. Totxs s’uneixen artísticament per crear al voltant de les intersexualitats: un col·lectiu jove, però amb molta carretera en les arts escèniques i la investigació artística.

La Laura i la Raquel són membres fundadores de la Cia Casa Real, una companyia de teatre contemporani de creació que investiga les possibilitats de la imatge poètica i el llenguatge no realista des d’una òptica feminista i combativa. Al mateix temps, són autores, entre d’altres, de 17 simpàtiques maneres d’acabar amb el capitalisme, Interior con goteras, Dante 56 Pell i Ciment i les jam-sessions actorals amb més solera del panorama underground de Barcelona, Assajar és de covards. Per una altra banda, la Laura i el Víctor fa més de cinc anys que “sacsegen l’acadèmia” organitzant workshops, jornades i conferències performatives sobre el vincle entre la cultura visual i les experiències intersexuals.

El nom del col·lectiu recull les paraules explícites que han rebut la gran majoria de persones intersexe des de l’àmbit mèdic i social, paraules configurades, per tant, com a receptes del silenci. També, però, és el nom que fa referència a la seva primera peça, amb què van participar en la segona edició del Cabaret Trans l’any 2019 i gràcies a la qual el silenci s’ha anat transformant, cada vegada amb més intensitat, en un crit.

Contacta amb l'artista:
info.quenosalgadeaqui@gmail.com