Artistes

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
Llorenç Melgosa és fotògraf i ha deixat empremta en el món de l’art visual des que va començar la seva carrera professional l’any 1972.
Aquesta naix a finals del 2022 amb la voluntat de cobrir una demanda de transformació social a través de les arts visuals i, així, poder generar un impacte de qualitat en l’entorn de manera directa amb els seus habitants.
En les seves obres critica qüestions socials relacionades amb la imatge, la sexualització dels cossos, l’imperatiu d’agradar als altres o els conflictes derivats de l’exposició a les xarxes socials a Internet.
És narrador, poeta, dramaturg, lingüista, traductor i assagista català de llarga trajectòria en la literatura infantil i juvenil, a més de ser autor de més de dues-centes obres.
Artista visual, fotògraf
Bell-lloc d’Urgell (Lleida), 1980. Amb l’art, específicament amb la pintura i el gravat és on es troba còmoda per expressar tot el procés intern que es desenvolupa a través d’experiències viscudes. Una d’aquestes experiències és el fet d’haver sigut mare.
Artista gràfica que ha donat la volta al món mitjançant la tècnica de l’esprai. La seva obra mural no només representa una part intrínseca i indispensable de la seva personalitat empoderada, intuïtiva i sensible, sinó que. també ens interpel·la sobre algunes qüestions socials i de gènere.
Artista multidisciplinar, la il·lustradora solsoninaPujol gaudeix amb l’experimentació de tècniques diverses, si bé reconeix una especial predilecció per l’aquarel·la pel factor derivat del treball amb aigua.
És un músic singular a l’escena catalana. Ha publicat cinc discos emmarcats en l’estil que ell mateix denomina Jezz. Swing: cançó romàntica, jazz, lletres poètiques i optimistes i aquest punt de cronista de la història i de la cultura mediterrània.
Creador de Orri Dels Èns. Una obra immersiva-sensorial que explora l’art totèmic a través del folklore local i d’un joc musical de trucada i resposta. En aquesta obra, l’audiència (individual o en parella) travessa dues instal·lacions d’art enllaçades entre si.
Línia de vida és el primer disc en solitari de Sanders, acompanyat de Carles Ratera al baix i Josep Cordobés a la bateria, i Amors i mirades és un treball líric barroc basat en el tono humano, gènere ibèric del segle XVII.
Duet format per la cantant solsonina de música antiga Montse Isanta i l’especialista de cordes polsades nord-americà Jon Wasserman.