Art contemporani

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
Pol Merchan és cineasta, escriptor i programador de cinema. La seva obra reconfigura i ofereix noves maneres d’entendre la complexitat del gènere i la identitat.
Del LaGrace Volcano és artista interdisciplinari, fotògrafi intersexe i activista que es coneix per desafiar les convencions de gènere a través de l’art.
Galindo utilitza la performance, el vídeo i la instal·lació per articular els projectes artístics. El seu enfocament se centra a explorar la manera en què es manifesten les dinàmiques socials i globals.
Mateo Maté és un artista interdisciplinari espanyol que centra la seva obra en l’art conceptual. Nascut a Madrid l’any 1964, Maté ha exhibit en una àmplia varietat de museus i centres d’art de caràcter internacional.
Pere Noguera és un destacat artista contemporani. Va iniciar la seva trajectòria en el context de les noves poètiques pobres, efímeres i conceptuals en la dècada dels 70.
Martínez Bellido és un artista multidisciplinari que durant els darrers anys ha dut a terme projectes centrats en la naturalesa de la imatge fotogràfica i s’ha enfocat en descobrir significats ocults a primera vista.
Artista de la performance, doctora al departament d’Història de l’Art de la UdG i culturista. L’obra d’Isa Fontbona explora la mal·leabilitat del cos a través dels límits i la vulnerabilitat física.
Rada Akbar és una artista conceptual i fotògrafa, va néixer a l’Afganistan i ha dedicat la seva carrera artística a donar veu a les dones del seu país.
Joanpere Massana és un destacat artista català amb una sòlida formació acadèmica. La seva obra, tot i que multidisciplinària en forma, beu d’una sensibilitat poètica i mística que s’interrelaciona i el distingeix.
La pràctica artística d’Erik Schmitz i la seva participació en esdeveniments internacionals subratllen el compromís amb l’art com un mitjà per connectar amb diverses audiències i cultures a tot el món.
Jordi Baron Rubí és un fotògraf nascut l’any 1973 a Barcelona. La seva obra ha estat en constant evolució des de finals dels anys 90.
Ortésia Cabrera és escriptora, artista, comissària i militant. Originària d’Amposta, la seva obra tracta les desigualtats amb la voluntat de sublimar-ne la bellesa.