Susana Martínez

Susana Martínez s’inicia a la fotografia després de llicenciar-se en història de l’art. Aquests estudis l’ajuden a crear un estil propi i a entendre la fotografia des d’un punt de vista no pròpiament tècnic, sinó dins el context artístic i social en què vivim.

Va estudiar fotografia a l’IEFC de Barcelona, completant aquests estudis amb cursos monogràfics i tallers relacionats amb l’art, la fotografia, la creació i l’estètica.

Actualment, treballa al seu propi estudi, li interessa especialment el retrat i el reportatge social. Alterna el seu treball pròpiament comercial i social amb la docència en formació professional dins del departament d’imatge i so, així com amb exposicions a sales i galeries d’art mostrant el seu treball més personal.
Avui, amb la tecnologia digital, ha vist ampliats els seus esforços creatius, continua aprenent i buscant contínuament un equilibri entre tecnologia, creativitat, disseny i sensibilitat.

Susana Martínez Retrats / TEMPS RELATIU
Contacta amb l'artista:
fotografia@susanam.com

Articles relacionats

Oceànides, la nova exposició individual de l’artista lleidatana Sonia Alins, va presentar-se el dia 21 d’octubre a la galeria d’art contemporani Contemporary by U de Taipei (Taiwan). L’obra, que mostra la faceta més entranyable i experimentada de l’artista, consta de vint-i-sis noves peces.