Susana Martínez

Susana Martínez s’inicia en la fotografia després de llicenciar-se en Història de l’Art. Aquests estudis l’ajuden a crear un estil propi i a entendre la fotografia des d’un punt de vista no pròpiament tècnic, sinó dins el context artístic i social en què vivim. També estudia fotografia a l’IEFC de Barcelona i completa els estudis amb cursos monogràfics i tallers relacionats amb l’art, la fotografia, la creació i l’estètica.

Actualment, treballa en el seu propi estudi i té un interès especial pel retrat i el reportatge social. Alterna aquest treball comercial i social amb la docència en formació professional, dins del departament d’Imatge i So. Amb la seva obra més personal, exposa regularment en sales i galeries d’art. Afirma que, avui dia, la tecnologia digital ha ampliat els seus esforços creatius, i continua aprenent en la seva cerca constant d’un equilibri entre tecnologia, creativitat, disseny i sensibilitat.

Retrats. TEMPS RELATIU (núm. 1 revista Mangrana) / © SUSANA MARTÍNEZ
Sense títol. SÈRIE REFLEX (IO) (núm. 11 revista Mangrana) / © SUSANA MARTÍNEZ
Contacta amb l'artista:
fotografia@susanam.com

Articles relacionats

Dedicat a l’estudi de la mística a través de l’art, aquesta edició no deixa en absolut indiferent. La necessitat d’entendre la transcendència ha portat les persones que la impulsen a fer-se preguntes a través de l’obra i la pràctica de diferents artistes.
Quin és el misteri de l’existència? Som lliures les persones o hi ha un mapa traçat en origen, allò que anomenem destí? Descobreix-ho amb nosaltres en aquest nou número de la revista.
Oceànides, la nova exposició individual de l’artista lleidatana Sonia Alins, va presentar-se el dia 21 d’octubre a la galeria d’art contemporani Contemporary by U de Taipei (Taiwan). L’obra, que mostra la faceta més entranyable i experimentada de l’artista, consta de vint-i-sis noves peces.