Fotografia

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
Nascut a Lleida l’any 1968, ha treballat com a fotògraf de premsa i editor d’imatges per alguns diaris i agències de notícies d’Espanya i Andorra i darrerament ha establert el seu propi estudi de fotografia a la seva ciutat natal.
La fotografia és el nexe d’unió que lliga les seves altres dues grans passions, la naturalesa i els viatges. En els últims anys, el paisatge ha estat el tema principal del seu treball, buscant sempre les millors llums i les situacions idònies per a obtenir la millor presa.
Veterinari i fotògraf especialitzat en natura, va rebre una menció honorífica en la categoria ‘Paisaje’ del XIV Concurso Fotografía Fotocam 2008 de la Fundación Caja Mediterráneo, amb el seu treball, ‘El Reino de los Hielos’.
Fotògraf i Enginyer Tècnic Agrícola. Puig va néixer el 20 d’abril de 1965 a Vilanova de la Barca, però és veí de Bellcaire d’Urgell.
És cap d’estudis de l’àrea de Disseny Gràfic i Digital d’Idep Barcelona, on també dirigeix el postgrau en Disseny Gràfic. Així mateix, és fundador i director creatiu a Palouzié Studio i cofundador de Coocció, la incubadora gastronòmica de Barcelona.
David Aparicio Fita és un fotoperiodista freelance que ha estat dues vegades finalista als Premis Carles Rahola de Comunicació, 2013 i 2020, en la categoria de millor fotografia de premsa.
Ana Surinyach és una fotoperiodista freelance especialitzada en temes de migració, refugiats i drets humans.
Periodista multimèdia amb més de vint anys d’experiència. Col·labora com a redactor i fotògraf per a diversos mitjans i agències de comunicació.
Alba Rodríguez és una fotògrafa independent dedicada tant a la fotografia artística com de premsa.
És una artista del Trash Art i fotògrafa. El seu treball es mou als marges d’allò que hom pot considerar art, però és precisament en aquest espai conceptual on resideix la seva força i determinació artístiques.
Fotòfrag freelance resident a Girona. Des d’aquesta ciutat, viatja i cobreix encàrrecs per publicacions i clients dins i fora. Durant gairebé 25 anys, la fotografia ha estat per ell una forma de canalitzar els seus sentiments.
Alex Llovet és artista i fotògraf. La seva obra ha rebut diversos premis internacionals i forma part de col·leccions públiques i privades com ara el MNAC i la Fundació Carmen & Lluís Bassat, entre d’altres.