Fotografia

Categoria
David Aparicio Fita és un fotoperiodista freelance que ha estat dues vegades finalista als Premis Carles Rahola de Comunicació, 2013 i 2020, en la categoria de millor fotografia de premsa.
Ana Surinyach és una fotoperiodista freelance especialitzada en temes de migració, refugiats i drets humans.
Periodista multimèdia amb més de vint anys d’experiència. Col·labora com a redactor i fotògraf per a diversos mitjans i agències de comunicació.
Alba Rodríguez és una fotògrafa independent dedicada tant a la fotografia artística com de premsa.
És una artista del Trash Art i fotògrafa. El seu treball es mou als marges d’allò que hom pot considerar art, però és precisament en aquest espai conceptual on resideix la seva força i determinació artístiques.
Fotòfrag freelance resident a Girona. Des d’aquesta ciutat, viatja i cobreix encàrrecs per publicacions i clients dins i fora. Durant gairebé 25 anys, la fotografia ha estat per ell una forma de canalitzar els seus sentiments.
Alex Llovet és artista i fotògraf. La seva obra ha rebut diversos premis internacionals i forma part de col·leccions públiques i privades com ara el MNAC i la Fundació Carmen & Lluís Bassat, entre d’altres.
Fotògrafa i docent. Llicenciada en Història de l’Art, aquests estudis l’ajuden a crear un estil propi i a entendre la fotografia des d’un punt de vista no tècnic, sinó dins el context artístic i social en què vivim.
“Sempre he dibuixat, però no va ser fins que vaig trobar la fotografia que va començar aquest viatge. Tenia 15 anys. Al principi, va ser una manera de relacionar-me amb el meu entorn: l’excusa perfecta per apropar-me al món de la gent, sobretot a la música. Amb el temps, també s’ha convertit en una manera d’entendre’m millor.”
(1985, Argentina) Després d’estudiar Disseny Gràfic i Fotografia de Moda a Buenos Aires, es va traslladar a Barcelona i va començar els meus estudis de Fotografia Documental a El Observatorio. Aleshores va desenvolupar el seu primer projecte personal ‘PLUR’ sobre identitat i gènere. Després d’aquest projecte, va començar la seva exploració per unir la moda i la fotografia documental.
(Lleida, 1976) va obtenir el 2005 el Premi Lux d’Or en reportatge social, concedit per l’Associació de Fotògrafs Professionals d’Espanya. Les seves col·leccions, com Sí, Clero (finalista als Premis Lux 2008 i Emergent’08), s’han projectat a diverses ciutats (Bristol, Madrid, Barcelona, Lleida, Sevilla, Tarragona, etc.)
Fotògraf professional, retocador i maquillador especialitzat en retrats, belles arts i editorial.