Il·lustració

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
Actualment, exposa al Centre d’Art La Panera amb l’obra ‘Petjades plàstiques’, amb què qüestiona i posa el focus en l’emergència climàtica i humanitària.
Tolosa viatja a través dels seus personatges a llocs onírics on podem observar una realitat des d’una altra perspectiva, posant silenci al soroll i interpretant les paraules com volem i amb total llibertat creativa.
La seva obra està fermament lligada al dibuix com una eina de bel·ligerància. La tècnica del grafit i el retolador es vinculen per tal de reflexionar sobre la vida quotidiana al voltant del realisme capital i l’entorn rural.
La seva obra està clarament influenciada per l’entorn tropical on va néixer, el qual li aporta una tonalitat i sensibilitat úniques, així com una consciència ecològica que li permet ponderar la natura en el lloc que li pertoca.
Zamora defineix la seva obra com un estudi sobre la vida i els seus processos abordat des de la pràctica, precisament, del dibuix i l’animació expandits en el diàleg.
El certamen va ser fruit d’un projecte de PreMaster l’any 2015, impulsat per un grup d’acadèmics amb la intenció de documentar a través de la visió de 100/100, la cultura visual contemporània del món àrab.
És dissenyador gràfic a Idep Barcelona, on dirigeix el postgrau d’Il·lustració aplicada. Va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona i exerceix d’editor independent i comissari d’exposicions. També és soci fundador de la Societat Barcelonina de Collage. 
L’any 2011 va entrar a estudiar un Grau Superior d’Il·lustració a l’Escola d’Art del Treball on va adonar-se que la seva vida hauria de dedicar-la a l’art.
Alba Santacreu és una artista visual que ha treballant durant anys com a dissenyadora gràfica i il·lustradora. Els darrers cinc anys, però, els ha dedicat a desenvolupar i potenciar la seva marca més personal i artística.
Valeria Brancaforte, artista autodidacta, es va llicenciar per la Universitat de Milà en Llengües i Literatures Eslaves. Des dels anys noranta produeix llibres i impressions en edició limitada.
És un il·lustrador i dissenyador gràfic provinent del món de la música. Excantant de la banda PennyCocks, va introduir-se en el món de les arts visuals dissenyant les portades dels seus propis discs, cartells i marxandatge.
Carles Porta és il·lustrador, realitzador audiovisual, animador i guionista. Els seus films han estat guardonats en diversos festivals internacionals i, en l’àmbit de la gràfica, ha estat guardonat amb el premi Junceda, entre altres.