Continguts

Secció
CB Secció
Categoria
CB Categoria
Revista
CB Número de revista
Suzanne Valadon proclama el manifest de la dona lliure, el 1923, a través del retrat d’una dona ajaguda, amb una cigarreta a la boca, una brusa de tirants i un pantaló de pijama ratllat. Del 19 d’abril a l’1 de setembre de 2024, aquesta i d’altres obres podran visitar-se al MNAC.
El Festival Sismògraf se celebra enguany des del 18 fins al 21 d’abril. A més, s’ofereix una pròrroga amb Sismodansa per continuar gaudint de la màgia els dies 26, 27 i 30 d’abril.
Després d’una llarga espera, el Morera obre finalment les portes del 13 d’abril al 12 de maig per presentar-se de nou i molt canviat.
La Mare Cultural és una associació dedicada a impulsar la vida cultural a la regió del Solsonès. Aquest abril, dies 13 i 20, porten a escena l’obra ‘Goig’ i ‘Reimaginant Bach’.
El festival experimental de circ Kontrast dona el tret de sortida a la temporada cultural de Konvent 2024. Des del 12 fins al 21 d’abril, en l’edició d’enguany es podran experimentar més de 30 propostes artístiques.
A partir de diferents mostres expositives, entrevistes en profunditat a artistes i articles d’opinió especialitzats, s’aborden espais de reflexió i pensament com els del constructivisme social, la (des)construcció social del gènere o l’efecte incapacitant del burca.
La 17a edició dels Premis Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere, han atorgat els premis a Mireia González Antó, Carla Mallol Marín i Núria Vilà Coma.
En un esforç per impulsar la intercooperació en l’àmbit de les arts escèniques a Ponent, emergeix Marbi Singulars, un projecte que representa l’evolució del ja consolidat Marbi. Espais de Creació.
La Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya dona el tret de sortida a la 18a edició, enguany protagonitzada per la diversitat i la inclusió.
La Sala d’Art Jove acull 15 de les 18 propostes artístiques seleccionades per aquesta convocatòria 2024 d’Art Jove Creació.
‘Re-imaginant Bach’, del músic solsoní Gerard Flotats, i ‘Goig’, del productor musical Ramon Franch, de Llobera, s’emporten els dos premis de les Beques Llavor 2024, valorats en 1.500 euros.
Les exposicions es van posar en marxa el 28 d’octubre de 2023 al centre expositiu lleidatà, que enceta l’any amb un seguit d’activitats que mariden l’espai expositor i els debats culturals.