Companyia Be Flat

Be Flat és una companyia de circ amb seu a Gant (Bèlgica) fundada per Ward Mortier i Thomas Decaesstecker. És coneguda per la seva combinació única de circ acrobàtic i esports urbans. Com a ciutadans que habitem l’entorn urbà, a ells els fascina l’espai públic i desafien la gravetat. Valoren la ciutat com un organisme viu, en constant canvi i moviment, i plantegen qüestions sobre com utilitzem l’espai comú o qui som en l’escena del carrer actual, entre d’altres.

La companyia de parkour lluita per la igualtat amb l’objectiu d’utilitzar la seva creativitat per tal de reunir els espectadors de diferents orígens durant les intervencions i, així, fer-ne partícip a tot aquell que se’l mira. Be Flat té quatre creacions: Living, Double You, Ludo & Arsène i Follow Me, amb les quals posen l’espectador al centre i el fan gaudir d’una estona màgica amb una proposta arriscada.

Contacta amb l'artista:
info@be-flat.be

Articles relacionats

Enguany, FiraTàrrega ha agafat com a lema crucial d’aquest esdeveniment l’acció de passejar. Però, si ampliem la paraula, podrem veure-hi la universalitat que aquesta preserva.