Francele Cocco

Francele Cocco va néixer l’any 1984 a Santa Maria, Brasil, i és una destacada artista visual que resideix i treballa a Madrid.

Amb formació en història i una base sòlida en l’art contemporani, explora les interseccions entre el marxisme, la filosofia de la imatge i la pràctica artística. Les seves obres, que abasten diverses tècniques com la fotografia, el vídeo, el text i la instal·lació, sorgeixen d’una reflexió profunda sobre les qüestions teòriques del pensament social.

El seu art esdevé una eina de recerca i examina temes com la societat tecnificada, la imatge excedent i la ideologia. El seu treball es caracteritza per l’enfocament crític i el compromís amb l’exploració de noves formes de representació i expressió artística.

A més de la pràctica artística, també es dedica a l’ensenyament i comparteix la seva passió per l’art i el coneixement amb estudiants en diverses institucions educatives.

Categoria
Arts visuals
Contacta amb l'artista:

Articles relacionats

‘Antibiografia’ es tracta d’una exposició itinerant que recorrerà diversos centres artístics durant el 2024. S’ha inaugurat recentment al Mèdol. Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona, on podrà visitar-se a les Golfes de Casa Canals fins al 26 de maig.
El temps transcorregut fins ara ha organitzat les societats en unitats estereotipades, amb la qual cosa la brúixola cognitiva de les persones s’ha desenvolupat segons aquestes. Però qui som realment?