Mangrana10

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
Pol Merchan és cineasta, escriptor i programador de cinema. La seva obra reconfigura i ofereix noves maneres d’entendre la complexitat del gènere i la identitat.
Del LaGrace Volcano és artista interdisciplinari, fotògrafi intersexe i activista que es coneix per desafiar les convencions de gènere a través de l’art.
Galindo utilitza la performance, el vídeo i la instal·lació per articular els projectes artístics. El seu enfocament se centra a explorar la manera en què es manifesten les dinàmiques socials i globals.
Mateo Maté és un artista interdisciplinari espanyol que centra la seva obra en l’art conceptual. Nascut a Madrid l’any 1964, Maté ha exhibit en una àmplia varietat de museus i centres d’art de caràcter internacional.
Pere Noguera és un destacat artista contemporani. Va iniciar la seva trajectòria en el context de les noves poètiques pobres, efímeres i conceptuals en la dècada dels 70.
Martínez Bellido és un artista multidisciplinari que durant els darrers anys ha dut a terme projectes centrats en la naturalesa de la imatge fotogràfica i s’ha enfocat en descobrir significats ocults a primera vista.
Amb formació en història i una base sòlida en l’art contemporani, Francele Cocco explora les interseccions entre el marxisme, la filosofia de la imatge i la pràctica artística.
Lurdes R. Basolí és una fotògrafa que basa la seva obra en l’enfocament distintiu i el seu compromís amb la narrativa visual alternativa. La seva obra es caracteritza per la creació d’imatges i la resignificació de l’arxiu.
Alba Cros Pellisé (Puigverd de Lleida, 1991) és directora de cinema i guionista. Amb només 33 anys, els seus films han estat premiats i nominats en diverses ocasions.
Nora Haddad va emprendre el seu camí explorant el món del so després de finalitzar els estudis en sociologia. És codirectora, conjuntament amb Alba Cros, del documental ‘Alteritats’.
Artista de la performance, doctora al departament d’Història de l’Art de la UdG i culturista. L’obra d’Isa Fontbona explora la mal·leabilitat del cos a través dels límits i la vulnerabilitat física.
Rada Akbar és una artista conceptual i fotògrafa, va néixer a l’Afganistan i ha dedicat la seva carrera artística a donar veu a les dones del seu país.