Martínez Bellido

Martínez Bellido és un artista multidisciplinari que durant els darrers anys ha dut a terme projectes centrats en la naturalesa de la imatge fotogràfica. El seu treball s’ha enfocat a descobrir estructures i significats ocults a primera vista, tot buscant una poètica particular de l’estranyament perceptiu.

L’artista ha exposat individualment en mostres com Fulgores a Espai Derivat i El rigor fosc de la llum a SCAN Projects Londres. A més, ha participat en exposicions col·lectives destacades, entre les quals s’inclou Entre les formes que van cap a la serp i les formes que busquen el vidre a CAAC, Error de Càlcul a la Fundació d’Arts Plàstiques Rafael Botí i Thinking about photography al Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona.

El seu treball ha estat reconegut amb guardons com el premi del Certamen Europeu d’Arts Plàstiques de la Universitat de Sevilla i la beca de producció del programa Iniciarte. Les seves obres es troben en institucions com el Centre Andalús d’Art Contemporani, la Universitat de Sevilla i la Fundació Valentín de Madariaga.

Contacta amb l'artista:
martinezbellido@outlook.com

Articles relacionats

El temps transcorregut fins ara ha organitzat les societats en unitats estereotipades, amb la qual cosa la brúixola cognitiva de les persones s’ha desenvolupat segons aquestes. Però qui som realment?