Premis

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
És una artista del Trash Art i fotògrafa. El seu treball es mou als marges d’allò que hom pot considerar art, però és precisament en aquest espai conceptual on resideix la seva força i determinació artístiques.
Alex Llovet és artista i fotògraf. La seva obra ha rebut diversos premis internacionals i forma part de col·leccions públiques i privades com ara el MNAC i la Fundació Carmen & Lluís Bassat, entre d’altres.
Artista visual, fotògraf
Coreògrafa, ballarina, contemporània, pedagoga i gestora de projectes relacionats amb la dansa, constitueix la seva pròpia companyia el 1989 a Barcelona i és en el 2000 que s’instal·la a Mallorca i emprèn un treball amb fort compromís social.  
Òscar Amorós. Nascut a Sabadell el 23 de febrer de 1967, resideix a Cadaqués des de l’any 2000. Dissenyador Industrial, creatiu i fotògraf artístic, guardonat internacionalment per treballs centrats en fotografia molt personal, moltes vegades abstracta.
Lluc Semis (desembre de 1996, Tarragona): “hem de ser conscients de la importància de la conservació dels nostres espais naturals i això és justament el que intento transmetre a les meves imatges i textos.”
Es dedica a la docència i és mestra d’escola i fotògrafa formada a l’escola d’art de Sevilla. Es considera una viatgera empedreïda que sempre va acompanyada de la seva càmera per captura instants del trajecte.
Graduada en Disseny d’Indumentària a la FADU, UBA, va estudiar fotografia a l’Escola Diego Ortiz Mugica de Buenos Aires i va fer el taller de ‘La Crit’ amb Ananke Assef.
Nascut al Japó, l’artista suís crea fotografies, dibuixos, vídeos i instal·lacions que combinen elements de múltiples cultures i gèneres; sovint retrata la seva lluita personal amb aspectes conflictius de la seva identitat bicultural.
Des del seu naixement el 2019 a Lleida, la companyia elaboren creacions artístiques on el cos és el protagonista. Creen i investiguen a partir de diferents disciplines; interpretació, gest, dansa, cant i altres recursos escènics com els titelles i l’objecte poètic.
La companyia de teatre lleidatana naix de manera espontània, sense una direcció clara i com un espai de joc i de descobriment entre amics i amigues.
La pràctica de Mónica Rikić es caracteritza per utilitzar la codificació creativa i l’electrònica, combinades amb objectes no digitals per tal de crear projectes interactius, instal·lacions robòtiques i dispositius electrònics artesanals.