Lluc Semis

Va néixer al desembre de 1996 a La Pobla de Mafumet, Tarragona. Des de una edat molt primerenca va començar a sentir un gran interès i connexió amb la natura. Va ser el seu avi qui li va ensenyar les seves primeres nocions quan anaven a treballar a l’hort.

Va ser el 2012 quan, motivat pel meu professor de biologia, va començar a prendre fotografies de natura per documentar la fauna i flora que es podia trobar als voltants del Col·legi Turó amb una càmera bridge que li havien regalat al seu pare uns anys abans. En un inici la fotografia era per ell una manera de documentar el que veia, però ràpidament va tenir la necessitat de dir alguna cosa més amb les meves fotografies, de plasmar la seva visió personal.

La digitalització i la globalització han fet que poder fer i compartir les fotografies sigui relativament senzill, però també han contribuït al deteriorament dels nostres ecosistemes. Hem de ser conscients de la importància de la conservació dels nostres espais naturals i això és justament el que intento transmetre a les meves imatges i textos.

LLUC SEMIS / Pits / ART NATURA
LLUC SEMIS / Pisicodèlia forestal (Ordesa) / PAISATGE
Categoria
Fotografia
llucsemis@gmail.com
Contacta directament amb l'artista