Ecologia

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
Yegane Moghaddam és una artista i animadora originària de l’Iran, l’obra de la qual es caracteritza per la passió per la natura, la cultura i la realitat. 
La seva obra es caracteritza per una pluralitat de tècniques i mitjans que ha adquirit a través del cinema, el so, el dibuix, els collages calidoscòpics, la fotografia, l’escultura i els jardins.
Escultora, apassionada del potencial que tenen les artesanies i la cultura, treballa amb projectes i iniciatives que potencien la creació artística i la seva vinculació amb el teixit, la cistelleria i el fer artesanal.
Inclosos entre els 100 artistes més representatius de l’art polític internacional al llibre Art & Agenda: Political Art and Activism, aquesta parella d’artistes ben avinguts segueix desplegant la seva passió per l’art mitjançant dues grans línies argumentals: l’ecologia i la geometria social.
Lluc Semis (desembre de 1996, Tarragona): “hem de ser conscients de la importància de la conservació dels nostres espais naturals i això és justament el que intento transmetre a les meves imatges i textos.”
Artista cíborg catalana coneguda per desenvolupar el Seismic Sense, un sensor sísmic en línia que li permet percebre els terratrèmols que tenen lloc a qualsevol part del planeta a través de vibracions en temps real.
Els seus treballs són espais de resistència i dissidència a l’ordenament econòmic actual. Les seves obres assenyalen i plantegen alternatives com la reivindicació de les males herbes i els marges improductius.
Enèrgica i plena d’idees, utilitza la creativitat i els sentiments que porta a dins per plasmar-los en la seva obra artística més personal. Versada diàriament al treball d’ordinador, és en l’artesania dels pigments on pot allunyar-se de la seva feina més rutinària: la il·lustració i el disseny gràfic.