Freya Day

Enèrgica i plena d’idees, Freya Day utilitza la creativitat i els sentiments que porta a dins per plasmar-los en la seva obra més personal. Versada diàriament al treball d’ordinador, l’artesania dels pigments li permeten allunyar-se de la seva feina més rutinària: la il·lustració i el disseny gràfic. Segons l’artista, és en l’art de la pintura on l’expressionisme abstracte pren la força necessària per conscienciar-nos del món en què vivim.

S’ha vinculat més al tema ecològic perquè els coneix més, tot i que és una teòrica urbanita d’aquestes que en el fons no ens assabentem de res.És en la pintura barroca o en el barroc on la humanitat va arribar al punt més àlgid; la resta de coses han estat refregits.

Pregària pel territori
freyaday.artist@gmail.com

Articles relacionats

Enèrgica i plena d’idees, Freya Day utilitza la creativitat i els sentiments que porta a dins per plasmar-los en la seva obra més personal. Versada diàriament al treball d’ordinador, l’artesania dels pigments li permeten allunyar-se de la seva feina més rutinària: la il·lustració i el disseny gràfic.
Contacta directament amb l'artista