Ona Trepat Rubirola

Ona Trepat

Escultora, apassionada del potencial que tenen les artesanies i la cultura, treballa amb projectes i iniciatives que potencien la creació artística i la seva vinculació amb el teixit, la cistelleria i el fer artesanal. Cercant una determinada forma de fer i comprendre la vida, construint una visió interrelacionada entre cultura i naturalesa.

Viu i treballa al Pla de l’Estany, Catalunya. Actualment és Professora Associada a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, on també ha estat graduada. Esta formada en facilitació de grups per l’IIFAC-e i en tècniques de cistelleria i de teixit amb fibres vegetals per diferents artesans i artesanes del territori català i d’arreu. Ha realitzat el Postgrau d’Arts Aplicades Contemporànies – especialitat tèxtil – a l’Escola La Massana.

Col·labora habitualment amb escoles, universitats i organitzacions en projectes que vinculen la creació artística, l’artesania, l’educació, la construcció, l’ecologia i el desenvolupament social i personal.

onatrepatrubirola@gmail.com

Articles relacionats

Gósol, al vell mig del Parc Natural del Cadí-Moixeró, ha estat el municipi triat per acollir la tercera edició del festival Errant. Itineraris d’art i pensament. Una proposta senzilla de forma –però d’arrel molt profunda– que posa la creació artística al centre i la connecta amb les persones i els territoris perifèrics.
Contacta directament amb l'artista