Natura

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
En les seves obres, plasma pensaments humanistes fonamentats en un sentit racional de l’existència, un amor profund per la natura, la defensa del sexe lliure i la llibertat ideològica.
Zamora defineix la seva obra com un estudi sobre la vida i els seus processos abordat des de la pràctica, precisament, del dibuix i l’animació expandits en el diàleg.
La seva obra es caracteritza per una pluralitat de tècniques i mitjans que ha adquirit a través del cinema, el so, el dibuix, els collages calidoscòpics, la fotografia, l’escultura i els jardins.
La fotografia és el nexe d’unió que lliga les seves altres dues grans passions, la naturalesa i els viatges. En els últims anys, el paisatge ha estat el tema principal del seu treball, buscant sempre les millors llums i les situacions idònies per a obtenir la millor presa.
Veterinari i fotògraf especialitzat en natura, va rebre una menció honorífica en la categoria ‘Paisaje’ del XIV Concurso Fotografía Fotocam 2008 de la Fundación Caja Mediterráneo, amb el seu treball, ‘El Reino de los Hielos’.
Alex Llovet és artista i fotògraf. La seva obra ha rebut diversos premis internacionals i forma part de col·leccions públiques i privades com ara el MNAC i la Fundació Carmen & Lluís Bassat, entre d’altres.
Lluc Semis (desembre de 1996, Tarragona): “hem de ser conscients de la importància de la conservació dels nostres espais naturals i això és justament el que intento transmetre a les meves imatges i textos.”
És natural de l’Alt Maestrat, una terra rural, tancada, abrupta, seca, dura. Jesús ha explorat aquest territori amb la seva mirada. Ha fotografiat rituals, costums i paisatge pacientment i de manera instintiva i impulsiva.
Artista cíborg catalana coneguda per desenvolupar el Seismic Sense, un sensor sísmic en línia que li permet percebre els terratrèmols que tenen lloc a qualsevol part del planeta a través de vibracions en temps real.
Fotògrafa i llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Forma part de l’equip educatiu del Museu del Cinema de Girona i també va ser la guanyadora del concurs d’intercanvi amb el Centre d’Art Lo Pati, on se seleccionava un projecte de recerca i creació artística amb relació al paisatge natural de les Terres de l’Ebre.