Hugo Caselles-Dupré

Hugo Caselles-Dupré és postdoctorat en aprenentatges automàtics i cofundador d’Obvious, un col·lectiu d’artistes i investigadors que creen art a través d’algoritmes d’aprenentatge automàtic. Actualment, treballa de postdoc a l’Institut des Systèmes Intelligents et de Robotique a la Universitat de la Sorbona sota la supervisió d’Olivier Sigaud i Mohamed Chetouani, estudiant la docència dels agents autònoms.

L’any 2021 es va doctorar al Laboratori de Flors de l’ENSTA ParisTech i de l’INRIA. El títol de la seva tesi és Sobre el paper de l’acció i l’aprenentatge automàtic en la percepció d’agents artificials.

La seva recerca se centra en l’aprenentatge automàtic per a agents artificials, estudiant com aquests poden crear en entorns situats la seva pròpia percepció mitjançant algoritmes d’aprenentatge.

Contacta amb l'artista:
casellesdupre.hugo@gmail.com

Articles relacionats

Hugo Caselles-Dupré, Pierre Fautrel i Gauthier Vernier (29 anys tots) van fundar Obvious amb l’objectiu de demostrar que la IA pot fer més que fer circular cotxes sense conductor o transformar la fabricació: també pot ser creativa.