Laia Albert i Casado

Nascuda a Barcelona, Laia Albert es va formar en fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya i en direcció de fotografia de cine a l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya. A més, va estudiar gestió cultural a la UEMC i conservació i restauració de material fotogràfic antic a l’IEFC.

S’ha dedicat professionalment a la docència, la gestió cultural i a la realització audiovisual. Paral·lelament, treballa amb la seva obra personal, basada en la fotografia d’autor, l’analògica i la investigació com a punts de partida. En la seva obra fotogràfica i en l’audiovisual, s’agafa com a base tot allò que concerneix les temàtiques humanístiques. Investigant al voltant de la condició humana i les herències donades per les circumstàncies i espais, la línia de treball sobre la qual projecta les seves creacions té dos vessants: humanisme i analogia.

Categoria
Fotografia
Contacta amb l'artista:
hola@laiaalbert.com

Articles relacionats

El Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona d’enguany posa el focus en la recuperació de la imatge com a recurs per incidir en la memòria col·lectiva, la qual es difon a través del concepte Traces.