Censura

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
La major part de la seva vida l’ha passada a Sud-àfrica intentant erradicar la intolerància cap a la societat racialitzada amb preferència homosexual, en particular envers les dones lesbianes i persones transsexuals.
És llicenciat en Arts Visuals a la Universitat de Ciències i Arts Visuals de Chiapas i actualment té 7 exposicions. A més, d’haver participat en més de 20 mostres col·lectives per Mèxic, els Estats Units i Europa.
Les seves peces, sempre crítiques amb les religions i l’extrema dreta, han estat perseguides a través d’amenaces i denúncies, fet que l’ha portat més d’una vegada davant els tribunals.
Videògrafa i artista plàstica, va dirigir l’any 2003 el vídeo ‘Dansons’, on fusiona els arquetips francesos i algerians executant una panxa, ballant al ritme de l’himne nacional francès.
Resano ha impulsat ELLAS, un projecte participatiu de fotografia i memòria que busca reconèixer i donar visibilitat a les històries de vida de les dones dels Barris Alts de Bilbo.
S’ha dedicat professionalment a la docència, la gestió cultural i a la realització audiovisual. Paral·lelament, treballa amb la seva obra personal, basada en la fotografia d’autor, l’analògica i la investigació.