Lía Pérez Cruz

Lía Pérez Cruz

Lía Pérez Cruz és directora de càstings de ficció i publicitaris, actriu i membre de la companyia Todo por el Punk. A banda de dirigir i escriure, també treballa les arts visuals i la performance. 

Pérez ha participat com a ajudant de direcció en l’obra La vida pornogràfica i ha estat directora d’Els desgraciats. També és l’autora de Far from equilibrium, presentat a la Sala d’Art Jove 2022. La peça, que reflexiona sobre la noció del sentit comú en forma d’acció suspesa, representa el naufragi com una forma de pèrdua de la consciència. Per mitjà del joc visual i l’humor, l’artista convida l’espectador a transitar en un desequilibri alliberat del pes de la lògica.

Contacta amb l'artista:
liaperezcruz@gmail.com

Articles relacionats

Al bell mig del cor de l’Eixample batega amb força la Sala d’Art Jove de Barcelona, un laboratori artístic que propicia la polièdrica i estreta relació entre jovent, art, cultura i investigació. L’experimentació és un tret distintiu del seu l’ADN, que els permet la connexió amb institucions, projectes culturals i educatius arreu.