Los detectives

Són Mariona Naudin, María García Vera i Marina Colomina. La companyia, formada el 2016 a Barcelona, desenvolupa projectes que investiguen “allò femení” i les possibilitats de l’escena; qüestionant els límits de tots dos per generar un llenguatge propi. Provenint cadascuna de camps que van de l’antropologia al cinema i les belles arts aprofiten els seus interessos per expandir-ne el llenguatge escènic i desbordar-lo.


Ens interessa especialment explorar la fragilitat, el ridícul i l’experiència com a lloc de coneixement. Ens mou el desig de vincular l’humor, el cos i el pensament aprofundint en estratègies d’estranyament, aspirant a dialogar amb la intel·ligència del públic, posant en joc les capacitats de les intèrprets.

losdetectives2017@gmail.com

Articles relacionats

Durant els últims vint anys, el Teatre Municipal de Girona ha estat la seu principal del Temporada Alta, Festival de Tardor de Catalunya. Fins ara, amb una cartellera que, juntament amb el programa propi, conservador i comercial del teatre, havien perpetuat una clientela quinquagenària.
Contacta directament amb l'artista