Mariona Tolosa Sisteré

Mariona Tolosa Sisteré és nascuda a Barcelona i dibuixa com a via d’expressió. Li interessa tot el que està viu, el que ens passa pel cap, el ventre i el cor: allò que sent, gaudeix, pateix, viu (i no viu).

Tolosa viatja a través dels seus personatges a llocs onírics on podem observar una realitat des d’una altra perspectiva, posant silenci al soroll i interpretant les paraules com volem i amb total llibertat creativa. La seva obra és molt extensa i passa per l’elaboració d’il·lustracions personalitzades, àlbums, cartells, il·lustracions tèxtils, projectes personals, objectes personalitzats, autoedicions i animacions, entre d’altres.

L’artista ha pogut exposar la seva obra Lovecraft al Festival de Cinema Fantàstic i de Terror de Badalona el 2014; Alícia 150 anys a l’Exposició de Catalunya; al Festival de Postals de la galeria La Place de Barcelona, i Nuit a la Galeria Ana Yael. A més, el 2016 va ser seleccionada entre els 30 finalistes al Concurs de la Festa Major de Gràcia, així com per aparèixer a la serigrafia limitada de stickers de la convocatòria ThreeFiveFifty del mateix any.

Contacta amb l'artista:
marionatolosasistere@gmail.com