Martina Matencio

La fotògrafa barcelonina Martina Matencio va estudiar fotografia artística a l’Escola Serra i Abella i es va especialitzar amb l’ús de la llum natural i la representació del cos femení. Per ella, la bellesa femenina habita en tots els cossos, deixant de banda la part fisonòmica, sinó que se centra en l’emoció que emanen aquests de forma invisible. Les seves imatges són el reflex de la delicadesa de l’ànima femenina amb cadascuna de les seves llums i ombres. La calma i la tranquil·litat són fonamentals en el seu procés creatiu, ja que li permeten deixar-se portar pel que l’artista sent en aquell moment.

Des dels setze anys que Matencio experimenta amb la fotografia i des dels vint que l’adopta com el seu modus vivendi. El seu vincle amb aquesta disciplina començà quan va ser cuidadora d’un infant que convivia amb una malaltia mental.

L’any 2017 publica el seu primer llibre Tus ojos, mis manos (Stendhal Books) amb l’actriu Alba Ribas i ha treballat a escala internacional, en ciutats com Londres i Japó, entre altres. Tanmateix, ha treballat per marques reconegudes com Netflix, Armani, Vogue o Lula Japan.

Blue face / @MARTINA MATENCIO
Categoria
Fotografia
Contacta amb l'artista:
hello@martinamatencio.com