Fotografia artística

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
La major part de la seva vida l’ha passada a Sud-àfrica intentant erradicar la intolerància cap a la societat racialitzada amb preferència homosexual, en particular envers les dones lesbianes i persones transsexuals.
Per ella, la bellesa femenina habita en tots els cossos, deixant de banda la part fisonòmica, sinó que se centra en l’emoció que emanen aquests de forma invisible. Les seves imatges són el reflex de la delicadesa de l’ànima femenina.
Sebé fa fotografia de producte, d’estudi, de moda, publicitària i també s’ocupa de la fotografia per a cartells com els del festival de cultures del Pirineu, el Dansàneu, o el Festival de Músiques Disperses, MUD.
Nascuda a la Ràpita, és fotògrafa i educadora resident a Barcelona. L’artista bolca els seu treball en el seu interès per la representació de la identitat i les transicions vitals, partint d’un exercici autoreferencial.
Josep Colet és un fotògraf barceloní amant de les passejades i els nuclis urbans. Té com a essencial no sortir de casa sense la seva càmera i la seva motxilla.
Nascut a Lleida l’any 1968, ha treballat com a fotògraf de premsa i editor d’imatges per alguns diaris i agències de notícies d’Espanya i Andorra i darrerament ha establert el seu propi estudi de fotografia a la seva ciutat natal.
Veterinari i fotògraf especialitzat en natura, va rebre una menció honorífica en la categoria ‘Paisaje’ del XIV Concurso Fotografía Fotocam 2008 de la Fundación Caja Mediterráneo, amb el seu treball, ‘El Reino de los Hielos’.
Fotògraf i Enginyer Tècnic Agrícola. Puig va néixer el 20 d’abril de 1965 a Vilanova de la Barca, però és veí de Bellcaire d’Urgell.
Fotòfrag freelance resident a Girona. Des d’aquesta ciutat, viatja i cobreix encàrrecs per publicacions i clients dins i fora. Durant gairebé 25 anys, la fotografia ha estat per ell una forma de canalitzar els seus sentiments.
Alex Llovet és artista i fotògraf. La seva obra ha rebut diversos premis internacionals i forma part de col·leccions públiques i privades com ara el MNAC i la Fundació Carmen & Lluís Bassat, entre d’altres.