Vanessa Roca Forné

Nascuda a la Ràpita, Vanessa Roca és fotògrafa i educadora resident a Barcelona. L’artista bolca els seu treball en el seu interès per la representació de la identitat i les transicions vitals, partint d’un exercici autoreferencial.

En els últims anys, el seu treball s’ha exposat en llocs com l’Espai Fotogràfic Can Basté (Barcelona), SCAN (Tarragona), PhotoAlicante – CC Les Cigarreras (Alacant), Art Photo Bcn (Barcelona), Menorca Doc Fest (Menorca), LaCentrale22 (París) i Tymczasem Gallery – Centrum Kultury Zamek (Wroclaw). Per altra banda, el seu projecte Never Neverland ha estat premiat en els Visionats de Art Photo Bcn, ha estat finalista en el 16è Fòrum Fotogràfic Can Basté i ha estat seleccionat en Fer Foc II. També ha participat en xerrades i taules rodones com ‘La intimitat com a subjecte de l’obra artística’ en l’Espai Fotogràfic Català-Roca.

En l’actualitat, Roca es dedica a coordinar i facilitar processos artístics participatius amb El Catalejo.

Gráinne després de rapar-se, Casa Passeig Sant Joan (Barcelona), 2019 del projecte Never Neverland al Talent Latent de ScanTarragona / VANESSA ROCA FORNÉ
Categoria
Fotografia
Contacta amb l'artista: