Miguel Castellano

Miguel Castellano va estudiar arts visuals amb una orientació clara cap a la pintura. Entre d’altres, ha cursat tallers de fotografia a la Casa de Juventud Casco Viejo i a la Societat Fotogràfica de Saragossa. Castellano es declara molt influenciat per la fotografia que troba en els llibres i exposicions de H. Cartier-Bresson, A. García-Alix, Willy Ronis, Sebastiao Salgado, R. Doisneau, Chema Madoz i Elliot Erwitt, entre d’altres. La voluntat de cercar nous horitzons resulta en l’actualització permanent dels seus estudis, però, sobretot, en l’adopció i reformulació de l’obra mateixa en diferents maneres de concebre-la.

Va ser membre del col·lectiu fotogràfic Aldebaran de Saragossa i, actualment, forma part de la revista PLEC i del col·lectiu fotogràfic PLEC de Lleida. També desenvolupa, amb Esther Bravo i sota el pseudònim Ander Maishkyn, el projecte Bravo & Maishkyn, amb el qual va publicar un llibre de fotografia i poesia anomenat Río Abierto l’any 2014.

L’artista combina diferents elements com el color o la forma per delectar els sentits amb les imatges. La seva obra ens evoca la bellesa mateixa a través de l’entorn quotidià.

Miguel Castellano / Abstract Ground / ABSTRACT GROUND 1
Contacta amb l'artista:
https://miguelcastellano.wixsite.com/photo/contact