Mònica Pallí

Mònica Pallí és una fotògrafa autodidacta nascuda i establerta a Sant Feliu de Guíxols, Catalunya. Atreta pel concepte de creativitat, es va llicenciar en Publicitat i posteriorment va emprendre diferents projectes de negoci. Va ser, però, en la fotografia d’autor i en l’art on va descobrir un mitjà orgànic d’autoexpressió, el qual li permet posar paraules a allò que sent i observa. Li agrada explorar el que les persones intenten entendre quan, a priori, no hi ha comprensió possible.

En aquest exercici de consciència, entre el que ella creu i el que interpreta, les fotografies que fa del seu entorn desenvolupen dos llenguatges visuals diferents. D’una banda, les imatges mostren el seu imaginari d’experiències vitals subterrànies i íntimes, sovint utilitzant l’autoretrat. D’altra banda, utilitza un llenguatge vital més espontani i arrelat a la vida quotidiana. Ambdós processos creatius resulten en un diàleg contraposat entre les pertorbacions de la vida i les seves comoditats “senzilles”.

L’obra de Pallí esdevé un sistema interactiu únic i una funció creativa autoajustable en què cada element forma part d’un tot inalienable. Per acabar, posa l’accent en l’experiència completa de la vida com a individus: emocional, espiritual, intel·lectual i comunitària. La seva és una obra viva de la fotografia, una eina d’expressió i d’introspecció.

Mònica Pallí Sense títol SEA IS HOME
Contacta amb l'artista:
https://www.monicapalli.com/about-contact