Óscar Valido Gómez

És un dissenyador gràfic resident a Las Palmas de Gran Canaria que ha dedicat la major part de la seva carrera professional al sector de la publicitat. En la seva faceta de freelance, actualment col·labora amb Salán Producciones i amb el centre de producció i promoció d’arts plàstiques MT Art Space, on també organitza exposicions.

Desechart, una iniciativa dedicada a les arts plàstiques mitjançant el reciclatge, ha estat la seva última mostra. Al mateix temps, la seva facilitat per crear i suggestionar a través de la imatge l’ha portat a desenvolupar-se en el camp de les arts visuals, més concretament en el de la poesia visual. Fins ara, la seva obra s’ha exhibit en diferents exposicions individuals i col·lectives.

M’agrada jugar amb els objectes quotidians, donar-los segones i terceres lectures. Una bona imatge mai no et deixa indiferent

Sense títol COLLAGE DIGITAL

El moviment dadà i el surrealisme són una part important de la poesia visual. En el cas concret d’aquesta peça, estaríem davant d’un objecte impossible. A partir de la desconstrucció i reconstrucció de dues imatges n’hem obtingut una tercera: un objecte quotidià que passa a representar el contrari. Després hi ha tot allò que l’observador percep. En aquest sentit, m’agrada no posar títol a les obres per donar a l’espectador la possibilitat d’involucrar-se.

Categoria
Arts visuals
Contacta amb l'artista:
oscarvalido@gmail.com