Poesia visual

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
Combina la fotografia de patrimoni amb la d’autor de projectes personals. Les seves sèries actuals es mouen entre la intervenció humana en la natura, la poètica metafòrica d’elements trobats a l’atzar i el minimalisme visual derivat de la cerca de silenci.
Dissenyador gràfic resident a la Las Palmas de Gran Canaria. Ha dedicat la major part de la seva carrera professional al sector de la publicitat. Actualment col·labora amb Salán Producciones i amb el centre de producció i promoció d’arts plàstiques MT Art Space, on també organitza exposicions.
És un artista visual autodidacta que s’introdueix en el món de la fotografia per vincles familiars. Que el seu oncle Ramon Masats esdevingués un reconegut i destacat fotoperiodista de la postguerra, el va fer estimar tot aquest món.
És un fotògraf i realitzador que ha dedicat la major part de la seva carrera artística a l’estudi de la poètica i les formes mitjançant els objectes.
Fotògrafa i llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Forma part de l’equip educatiu del Museu del Cinema de Girona i també va ser la guanyadora del concurs d’intercanvi amb el Centre d’Art Lo Pati, on se seleccionava un projecte de recerca i creació artística amb relació al paisatge natural de les Terres de l’Ebre.