Mireia Ferron

La malgratenca Mireia Ferron és fotògrafa i llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. L’artista forma part de l’equip educatiu del Museu del Cinema de Girona des del 2017 i també va ser la guanyadora del concurs d’intercanvi amb el Centre d’Art Lo Pati (Amposta), on se seleccionava un projecte de recerca i creació artística amb relació al paisatge natural de les Terres de l’Ebre a través d’una estada creativa en modalitat d’artista resident.

Les seves obres transiten entre el blanc i el negre i els cossos de la vida quotidiana, mentre conjuga la imatge amb la poesia. Això ho podem trobar a Espècie introduïda, Être dans le Bleu, Tout nerveusement nu…, Remolino, Alén, Temere Error o en Lucernarium.

Contacta amb l'artista:
ferron.mireia@gmail.com

Articles relacionats

Per a la gent curiosa i apassionada de l’art contemporani, la ruta comença a la plaça de l’Assumpció de Girona. De forma propera i des de la cura als altres i l’entorn, les Jornades Voltaiques d’enguany ens ofereixen un calidoscopi d’experiències estètiques amb l’objectiu de desenvolupar, impulsar i difondre les arts visuals.