Pepon Meneses

Pepon Meneses

Pepon Meneses és un il·lustrador i animador barceloní. Algunes de les seves obres s’han projectat en festivals especialitzats com Dérapage 16, a la Cinémathèque Québécoise de Montreal, o Festival NRMAL, a Ciutat de Mèxic. També realitza peces d’animació per encàrrec per a cinema i televisió (Televisió de Catalunya i Focus Audiovisual, entre d’altres) i és un dels programadors de CRANC, cicle de cinema i vídeo experimental a L’Automàtica (Barcelona), un col·lectiu multidisciplinari organitzat al voltant d’una antiga impremta. Imparteix classes de manera puntual.

Ha estat professor convidat del Media Art Morocco (MAM), la Kunsthochschule für Medien de Colònia i el Festival Punto y Raya. Ha estat guardonat amb el Premi Junceda en categoria d’animació en les edicions 2015 i 2018, i seleccionat a la convocatòria Open Panoràmic del Panoràmic Festival de Cinema i Fotografia 2019.

Contacta amb l'artista:

Articles relacionats

Viladot va ser un artista multidisciplinari, de ploma inquieta i ment desperta, que va cercar –i trobar– en les lletres i els objectes uns canals únics per comunicar-se. Aquesta figura del segle XX destaca per la seva projecció com a novel·lista, periodista, confeccionador d’objectes i referent indiscutible de la poesia concreta i visual.