Art i feminisme

Categoria
CB Arts
Territori
CBL Territori
La música per a Paredes és un lloc d’inspiració constant, és intensitat i confrontació, tranquil·litat i concentració. Com la pintura, la dansa i totes les altres disciplines artístiques, la música li desperta una certa curiositat per ser una font d’expressió inesgotable.
Des del 1988 que forma part de l’equip docent de l’escola IDEP, dirigint i impartint el curs d’especialització en el tractament digital de la imatge i els tallers de tècniques del segle XIX i de tècniques alternatives.
Actor graduat a l’Escola Superior d’Art Dramàtic a Barcelona i creador de València, Alberto Ángel Escartí realitza un entrenament actoral setmanal des del 2017 al centre Atelier del Drama, tutelat per Juan Prado.
Prozak Soup és un grup valencià liderat pel cantant Joan Palomares. La formació musical es mou entre les aigües del milenialcore, l’electroanime i la psicomàquina.
La mallorquina és actriu, productora i membre de la productora teatral Ovnipresents. Al mateix temps que treballa com a codirectora del Festival de Teatre Alexandre Ballester, Albopàs.