Alberto Ángel Escartí

Actor graduat a l’Escola Superior d’Art Dramàtic a Barcelona i creador de València, Alberto Ángel Escartí realitza un entrenament actoral setmanal des del 2017 al centre Atelier del Drama, tutelat per Juan Prado, i amb textos teatrals de diferents autors del realisme modern com Strindberg, Ibsen, Txékhov, O’Neill, Arthur Miller, Tennessee Williams o Edward Albee.

Per altra banda, es va titular amb el Grau Professional de Música al Conservatori Municipal de València. Actualment, continua amb la seva formació musical al Conservatori de Torrent, cursant l’especialitat de Cant.

Respecte les arts del moviment, ha rebut la seva formació i continua el seu entrenament a Botànic Espai de Dansa, amb professionals com Vicent Gisbert i Irene Ballester. Com a actor, els últims mesos ha participat en diferents obres com a Manifest Antiromàntic, estrenada el març de 2022 al Teatre Principal de València o Mambo. I en el vessant creatiu ha dirigit i creat la seva primera obra ¿Qué hay dentro de un trozo de carne?, juntament amb la Companyia Sort de Ganzúa.

Contacta amb l'artista: